xedos6

Membri
  • Content count

    1318
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by xedos6

  1. oltene,eu te-as suspenda oleaca!
  2. nu e voie sa scriu ca nu ma mai agit? nu cred ca am incalcat nici un regulament...dar stai!...nici nu e nevoie sa il incalc,ca oricum tu suspenzi pe cine vrei cand vrei,nici nu ai nevoie de vreun motiv! mare om,mare caracter!
  3. pjflkf bine ca e codrin destept si baneaza pe oricine e din judetul brasov,pe care banuieste ca e prieten cu xedos 6 sau ca e chiar xedos 6 in persoana...fara dovezi!!! bravo stimabile! tu continua cu abuzurile ca o faci bine! ai inchis topicul facut de mine in legatura cu abuzurile tale,poate mai vroia cineva sa mai scrie cate ceva.nu esti curios?mai bine te-ai comporta un pic mai democratic si mai civilizat! oricum,ca sa stii, eu chiar imi dau like la propriile poze pe facebook.
  4. eu imi dau singur like la pozele de pe facebook. voi ati facut un mare abuz banand pe toata lumea care banuiati ca e prietena cu xedos 6 sau ca e chiar xedos 6. codrin poate face ce vrea el,doar este un dictator,pardon,seful forumului. nu poti sa actionezi doar in baza unor banuieli,credeam ca e nevoie de dovezi solide ! ce ar fi sa il banez si eu pe mituc sa spun ca defapt in spatele nick-ului lui se ascunde codrin. sa va fie rusine! bine ca altii se injura pe aici ca la usa cortului si nu mai sunt suspendati. codrin taie si spanzura cum vrea el si noi trebuie sa acceptam,asta e! cum v-ati simti ca dupa ce v-ati facut un cont pe clubmazda sa fi-ti banat doar pentru ca a-ti comunicat cu xedos 6 sau ca a-ti scris fara litere mari la inceputul propozitiilor. nu ma mai agit degeaba! bravo voua,baietii destepti!