rem

Membri
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About rem

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/15/77

Profile Information

 • Locatie
  Bacau
 • Model
  CX-5

Recent Profile Visitors

1413 profile views
 1. Nu cred ca o gasesti pe stoc la Brasov. Vezi pe site la ei la rubrica contact ca este trecut șeful de service si șeful atelierului mecanica-electrică (Laurențiu). Unul din ei sigur raspunde la telefon.
 2. Ce fel de ornament cromat pe bara spate ai montat? Pe bara din fata ai pus si cat a costat?
 3. Le-am cumpărat de la reprezentanta si au costat in jur de 400 lei.
 4. Si completarea la pragurile iluminate...lumini in portiere...:)
 5. Cum poti in zilele noastre sa stii ce e original si ce e coloana....?? La cel comandat din UK stii ca e original sau clona.....?? Tipul vinde pe eBay. Nu am un link la îndemâna (de achiziție s-a ocupat un prieten al meu care e foarte familiarizat cu eBay-ul). Cardul are eticheta cu logoul Mazda pe el si codul de produs ca cel “original”. Eticheta e identică (grafic) cu cea de la un card “original” (asa cum am vazut in poze pe net ca arata). Daca sunteti interesați va pot da nr. de telefon al tipului dar nu vinde direct ci numai prin eBay.
 6. 250 lei. Tipul e moldovean dar locuiește la Bucuresti. Cardul l-a trimis cu Fan Curier.
 7. E Ok si de la tipul din UK. Avantajul pentru cel de la care am cumpărat eu este ca a doua zi ai cardul iar daca nu merge iti trimite imediat altul. Deasemenea, e dispus sa iti restituie banii daca chiar ai un “sistem” încăpățânat care nu vrea sa mearga (am inteles ca si la reprezentanta se Incearca uneori 2-3 carduri pana este acceptat unul de sistem).
 8. Salut, eu am comandat pe eBay de la un tip din România (cred ca este la origine din Republica Moldova). A doua zi am primit cardul prin Fan curier. A fost o mica problema ca nu a funcționat, dar l-am anuntat telefonic (pe plicul trimis scrie si nr. de telefon) si mi-a trimis in 2 zile inca unul care este perfect funcțional.
 9. Ce informatii sunt afișate pe acel display?
 10. Sa o stăpânești sanatos. Am vazut-o la dealer la Brașov. Te rog sa-mi spui daca la nivelul acesta de echipare exista camera de recunoaștere a semnelor de circulație si ce fel de display are in bord, cel de langa vitezometru. E color, rotund si are dimensiunea cadranului sau e monocrom, ca un dreptunghi inclus in cerc?