Iusib

Membri
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

2 Followers

About Iusib

 • Rank
  Junior
 • Birthday 04/03/89

Profile Information

 • Locatie
  Sibiu
 • Model
  RX8

Contact Methods

 • Gmail
  Serban_claudiu2001@yahoo.com
 1. Am trimis si eu scrisoarea de 2 saptamani pentru reducerea impozitului. Sa speram la un raspuns favorabil. Keep you guys posted
 2. Tu intelegi ce scrie acolo? )
 3. Si insfarsit a ajuns uleiul Idemitsu si filtru , pentru intarziere mi-au pus baietii de acolo si un bidonas de PRemix . Saptamana viitoare le pun in ea. Abia astept sa vad diferenta. Ne auzim cu un feedback pe saptaman viitoare. Weekend placut
 4. Gata, comanda pentru Idemitsu 5w30 a fost facuta plus un nou model de filtru de ulei genuine part, + transport - 125 Euro, sper sa nu fie multa vama cand vor ajunge.
 5. Cum a fost la testul de compresie la revizie?
 6. Dragilor ma inebunesc astia de la Easy din Grecia. De cand l-am intrebat pe om cati km poti face cu uleiul Idemitsu, nu imi mai raspunde nici cum astazi i-am mai dat un mail si nimic..... Dupa ce ca il gasesti in Grecia vad ca nici aia nu se mai agita sa te ajute. Frumos.
 7. Pai bun si dupa 2 ani cand v-a trebuii sa refac R.A.R.-ul... ce se face?
 8. Din cate am inteles eu aici spune ca in general afecteaza racirea cand masina e Idle adica la relanti. Destula de importante probleme ce le ridca montarea lor in cazul asta.
 9. Ooo cat de tare asta... Ai vreun link? Hai sa ne luam! Dar nu stii in mod normal la cati km ar trebuii schimbate?
 10. Ok si curelele de la alternator si role la cati km se schimba? Voi le-ati schimbat?
 11. Ce zapaceala... Pana la urma chiar asa e, fiecare cam face dupa cum crede... ) Si pacat de masini inainte de toate.
 12. Dan si tu folosesti mineral? Sau semisintetic?
 13. Multumesc mult pentru sprijin. Noroc cu voi . Inca o intrebare mai am la voi si gata, usor offtopic. Eu chiar nu stiu dar motorul asta cum are distributia? Se schimba ca la celelalte in mod normal? Sau e pe lant? Sau nu e deloc? ) Mersi mult!
 14. De ce ai trecut iar pe Dexelia? Eu la ultimul schimb am bagat Mobil1 insa am pastrat aceeasi compozitie chimica ce o are Dexelia treccuta pe cutie, iar rezultatele au fost uimitoare din punctul meu de vedere. De la consum de 21 in oras am ajuns la cel din carte 15-16 interior, 12-13 afara.
 15. In primul rand mersi mult pentru raspunsuri si in al doilea spune-mi te rog tu cati km ai cu ea? Ai mers doar cu Dexelia? De ce crezi ca e mai bun ca Idemitsu?