Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

B82JOL

Membri
 • Content count

  868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

B82JOL last won the day on July 8 2013

B82JOL had the most liked content!

Community Reputation

20 Excellent

About B82JOL

 • Rank
  **
 • Birthday 08/09/77

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Gmail
  liviustanonu

Recent Profile Visitors

2734 profile views
 1. Da-mi un numar de telefon!
 2. Intreb pentru un prieten care vrea sa vada modelul. Daca pui o poza cu modelul ii pot arata despre ce e vorba.
 3. Ai si poze?
 4. Te contrazic!
 5. nu minte. am cumparat si eu o volanta pentru un bmw, 320d, cu 900 lei!!! doar ca mazda nu e masina "comuna"! iar volanta de mazda 6 este de 3 ori mai groasa!!!
 6. volanta si placa de presiune sunt 2 piese diferite! si intre ele se gaseste discul de ambreiaj.
 7. Am si eu, tot 50 euro. 0727277556
 8. viper are doua variante cu sintetizator vocal: 1. viper arm/disarm si protected by viper, stay back 2. programabil, adica inregistrezi ce vrei, in limita a 3 secunde (daca nu ma insel). eu am ambele variante, pe doua masini. pentru a opri vorbitul am montat ulterior un comutator - nu face parte din sistem, este ceva adaptat la nevoia de liniste, deoarece nu are functie silent.
 9. Nu trebuie desfacut capitonajul. Are gaura de vizitare pentru cele 2 piulite, care sunt de 10. De preferat o cheie inelara, cu fixa merge mai greu!
 10. Din cate stiu eu, Denso nu vinde piese de schimb pentru injectoare!
 11. E bine daca i-ai facut o amiabila pisicutei in care ai intrat. ))
 12. inclin sa cred ca polita este incheiata la Allianz! daca este asa, si vrei neaparat sa repari masina la reprezentanta, trebuie intrebat service-ul reprezentantei daca detine si un contract de service independent. in acel caz se poate repara la reprezentanta dar in regim de service independent! din cate stiu eu, doar societatea mentionata mai sus are aceasta "facilitate" dar este posibil sa mai fie si altele. edit: rasfoind lista unitatilor service independente cu cuntract Allianz nu am gasit BDT, dar exista Arian.
 13. acest procedeu, sudura in puncte, se numeste capsare. cand inlocuiesti plafonul sau aripa de spate, decapsezi acele puncte de sudura cu o freza, nu te apuci sa tai cu flexul. si sudezi inapoi, in puncte, pe niste gauri facute in piesa noua, nu cordon de sudura. iar plafonul inseamna doar acea tabla care se vede deasupra masinii, subtire cat o foaie de tabla, care nu face parte din structura de rezistenta a masinii. am sa caut sa vad daca am ceva fotografii de la vreun plafon inlocuit sa vedeti cam despre ce este vorba.
 14. de unde ai dedus ca inlocuirea unui plafon inseamna dauna totala? inlocuirea plafonului se face prin decapsare si capsarea celui nou, nicidecum prin taiere si sudare, asa cum inlocuiesti o bucata de tabla dintr-un tomberon sau dintr-un gard de exemplu! chituirea unui element care urmeaza a se vopsi este necesara! fara chit nu poti vopsi o piesa indreptata. nu poti finisa tabla sa fie dreapta precum o coala de hartie, orice ai face, de aceea sa foloseste chit, chit pulverizabil si spritzchit, pentru finisare suprafetei inainte de vopsire!
 15. acolo se pot monta proiectoare de ceata. stop ceata exista doar pe partea stanga!