lefterX

Membru Asociatie Club Mazda
  • Content count

    2434
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    33

Everything posted by lefterX

  1. Vad ca s-a mai adaugat cate ceva la regulament. Acum nu postez in calitate de "Gica Contra" dar nu inteleg iar atunci cand nu inteleg eu intreb. Ce s-a dorit sa se spuna cu hiperlinkuri ...nu era de ajuns sa se spuna linkuri...sau acestea sunt acceptate? ...ce s-a urmarit cu aceasta noua regula ? Eu am in semnatura asa: Ce se poate spune despre aceasta semnatura? ...mentionez ca nu doresc sa o schimb ! Multumesc pentru raspuns, in cazul in care se raspunde .
  2. breee, ce mazda mea mai faci? :crazy: Am trecut sa te salut. :yes:

  3. http://forum.clubmazda.ro/index.php?/user/14981-roscastefan/ http://forum.clubmazda.ro/index.php?/topic/16050-the-kid-mx5-na-91/#entry137430 Mai nou vad ca forumul accepta inregistrarea fara obligativitatea locatiei si a modelului de masina detinut. Din acest motiv, solicit sa mi se stearga si mie modelul si locatia...le voi pune eu atunci cand voi considera necesar. Multumesc.
  4. Conform acestui punct din regulament : Am cautat Condica de sugestii si reclamatii dar nu am dat de ea...imi puteti spune, va rog frumos, si respectuos, unde se afla aceasta ?. Multumesc anticipat.
  5. Ala care apare la status e un link. Doar atat.
  6. Mai si am banuit ca-i xedosica dar am zis sa nu gresesc fata de un nou user.
  7. hei eu nu sunt rautacios, ai inteles gresit, glumeam. Chiar imi cer scuze daca te-am suparat, nu asta a fost intentia mea. Daca e suspendat probabil ca nu-si poate accesa contul ca altfel nu ar mai fi suspendat ar fi in "read only".
  8. Eu nu stiu ce au de impartit doru cu w3, imi pare rau ca nu au reusit sa gaseasca o cale comuna de ignorare reciproca ...pana la ganduri mai bune. Ma deranjeaza mult limbajul abordat de W3, motiv pentru care i-am dat si un "-". De asemenea, va rog sa gasiti o cale de a interzice/pedepsi jignirile ce se aduc in Chat, indiferent cat de suparat e injuratorul, oricare ar fi el .
  9. Eu am inteles inca din postarea nr.10. Totul este ok, din privinta mea, ce m-a deranjat e faptul ca am crezut ca m-a vanat cineva...dar daca asta a facut-o un "robot", robotii sunt prietenii mei, nu mai am nimic de obiectat...ba chiar imi mai cer inca o data scuze pentru situatia creata. Multumesc pentru intelegere.
  10. Atunci SCUZE ! Am gresit eu, crezand ca s-a "ocupat" cineva in mod special de mine. Multumesc, pentru lamuriri ! Deci, off, despachetez .
  11. Astept acum un raspuns , ..... "cu bagajele facute" ...mi-am strans si jucariile ...plec la mama. Nu cred ca conteaza treaba asta...dar mie cand nu-mi place undeva, nu stau, plec. Urasc incorectitudinea / nedreptatea. Si am impresia ca nu o sa-mi placa ce o sa mi se raspunda.
  12. Cine mi-a sters semnatura sa mi-o scrie la loc. Si sa-mi spuna si de ce mi-a sters-o !
  13. Da. Multumesc, pentru raspunsul instant !
  14. Scuze, lucram (editam) si vad ca nu mai pot adauga. Intreb pentru ca s-a incercat sa se dea o definitie a semnaturii : Multumesc pentru raspuns, in cazul in care se raspunde .