cristibalaur

Membri
 • Content count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cristibalaur

 • Rank
  Junior
 • Birthday 02/23/69

Profile Information

 • Locatie
  Iasi
 • Model
  5

Recent Profile Visitors

727 profile views
 1. Multumesc foarte mult, Doru Negru.
 2. Multumesc, Doru Negru. Ai avut dreptate partial. Nu lipsea mult lichid dar cred ca nu avea densitatea necesara (fostul proprietar probabil a completat cu apa). Am pus 1 litru de antigel concentrat (rosu) si azi dimineata nu s-a mai manifestat problema. In conditiile in care azi a fost si mai frig decat ieri. Mai vedem si maine, dar cred ca s-a rezolvat. Oricum, o sa merg sa masor concentratia.
 3. Pai asta zic: Motorul ajunge la 80 de grade si nu baga caldura in interior.
 4. Salut, Are cineva idee de ce dimineata, cand e foarte frig afara (asa cum a fost zilele astea), nu porneste incalzirea? Motorul ajunge la temperatura normala dar nu da drumul la incalzire. Dupa ceva timp, si cateva reporniri ale motorului, porneste. Ceva idei, pareri,... va rog....
 5. vimar, am incercat sa-ti trimit manualul pe mail dar nu merge. are 18M si nu accepta serverul. daca s-ar fi tinut de cuvant Codrin, acum trebuia sa fie in sectiunea de manuale. am sa-l mai rog o data. ultima data, oricum.
 6. Greu se misca lucrurile. De pe 09 august am trimis manualul de service si tot n-a aparut aici. Greu, fratilor, greu. In alta parte merge mai repede.
 7. In principiu ai dreptate... Desi eu la M2 am pus 40 l de benzina si mai aveam ceva.... pe fundul rezervorului.... Din cate stiu eu rezervorul e de 45 l (cel putin asa scrie in cartea tehnica). Eu sunt ingrijorat de diferenta PREA MICA dintre consumul urban si cel extra.
 8. Multumesc, Mituc.
 9. Mituc, inca ceva: daca nu am eu ochii dereglati (ceea ce nu este exclus la varsta mea), rotile din fata sunt putin inclinate. Jos sunt mai in afara decat sus. E normal la mazde (pt. stabilitate) sau trebuie sa-mi fac unghiurile? Cauciucurile nu se uzeaza neuniform totusi.....
 10. Nu mai stiu....Cred ca o sa schimb si cauciucurile ca-s ciudate: 205x45x16 pe trei roti si 195x45x16 pe alta. La radiator nu am bagat un ochi inca. O sa verific. Uleiul e 5W30...marca XXX. N-am de unde sa stiu ce a pus omul.
 11. Masina mea nu are comp. de bord. Am facut cu un plin in afara 550 km. In oras fac 500. "Revizia" am facut-o personal: eu am schimbat filtrele de aer, benzina si polen. Uleiul si filtrul de ulei au fost schimbate de vechiul proprietar cu 1500 km. in urma. Nu stiu ce mai trebuie sa verific: EGR, etc........... Filtrul de benzina l-am schimbat alaltaieri. Trage ceva mai bine dar nu cred sa se simta la consum.
 12. Masina este din 2006, asa cum am mentionat si mai sus, si are 47000km.
 13. Revizia este abia facuta (acum 1500km), masina abia am cumparat-o deci nu stiu de resoftari, etc... In afara merg super lejer, 100-110, neturat, de relaxare, tocmai sa consume putin. Dar rezultatul....
 14. Salut, Stiti cumva ceva cauze pentru care Mazda mea consuma la fel si in oras si in afara? Ia 8,3 in afara si 9 in oras. M2, 2006, 1,4 benzina. Am schimbat toate filtrele. Multumesc.
 15. din cate am mai citit si eu la M2 2003- jantele sunt 4x108. dar s-ar putea sa ma insel. verifica inainte de a cumpara.