Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

hyde

Membri
 • Content count

  131
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

hyde last won the day on September 13 2018

hyde had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About hyde

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Suceava
 • Model
  3
 1. Nu e doar murdar - e dusa vopseaua. Astept raspuns de la garantie.
 2. M3 2017, 33k km. Sa vedem ce zice mazda cu privire la înlocuirea pe garantie - sunt la revizie la Asko.
 3. Dat jos etrierii (ca incepuse sa faca si pe dreapta zgomot), curatat, gresat, luat la pila urechile de fixare a placutelor (erau prea fixe si nu culisau cum trebuie) si zgomotul a disparut. Oricum am o troncaneala la denivelari - celebra problema cu etrierii cred. Vedem la revizie ce rezolvam.
 4. Am fost ieri si am dat jos etrierii pe ambele parti, curatat, degresat, gresat - totul in regula. Bucsaraia este in regula. Franarea este in parametri. Nu se mai aude asa de tare acum dar a inceput sa se auda si din dreapta si se aude doar cand este frana calcata. E genul de zgomot care-ti f'te nervii mai mult pentru ca nu stii de unde se aude. Urmeaza prin iulie-august revizia si o sa-mi fac drum la bucuresti (BDT cred) sa vad ce gasesc cei de acolo.
 5. M-ai spart cu chestia asta. Ia sa te vad cum dai cu spatele la o parcare laterala cu o cutie automata fara sa calci frana si fara sa iei de volan. Si, daca tot face zgomotul asta...de ce'l face doar la roata din stanga? In 30k km nu a facut zgomotul asta si s-a mers in acelasi fel.
 6. Si la mine tot cu frana calcata se aude. Si mult mai tare cand sunt in R (e cutie automata). Marti ma duc sa verific si eu etrierul la un service din zona sa vedem ce descopera.
 7. 31k km, din noiembrie 2017. A'nceput de vreo 2-3 zile sa se auda zgomot la rotirea volanului, pe loc (da stiu, nu se face, dar conditiile de trafic nu sunt ideale) sau la viteza foarte mica, spre stanga. Si pina ajung la un service mazda (ca noi in satul asta nu avem si tre sa fac 150km dus si 150km intors la Iasi - stiu ca nu's deosebiti dar nici nu am chef si timp sa fac o excursie pina la bucuresti acum) poate va dati voi cu parerea. Arcul nu e rupt, rulmentul de la amortizor e in regula.
 8. S-a umplut de mazde prin oras asa ca nu e musai sa fie pe forum. Oricum, e de porc ce a făcut dat la cum se circula nu ma mai mira.
 9. Am de marcat cu laser niste tuburi termocontractabile pentru inseriere.Stiti vreo firma care face asa ceva? Cantitatea e mare, in jur de 15k bucati. Sau poate stiti vreo firma care vinde si ma ajutati cu un contact. Multumesc.
 10. Mecanic nu. Poti ajusta doar lumina proiectata.
 11. Si a mea din dreapta zdrangane dar nu conteaza daca e pornita sau nu muzica. Daca trag de manerul portierei spre sofer nu se mai aude.
 12. Eu daca trag de manerul portierei nu se mai aude zgomotul. O sa-mi fac timp (cand se mai incalzeste de acum) sa caut si eu animalul ca incepe sa ma deranjeze.
 13. Daca apesi butonul de blocare geamuri care se afla intre butoanele de geamuri si oglinzi se sting sau se aprind luminile la restul butoanelor? La M3 asa se intampla - daca sunt blocate geamurile se sting luminile si pe usa soferului dar si pe usile celelalte.
 14. Butoanele de la geamuri sunt luminate doar daca nu sunt blocate de la sofer.
 15. Eu am un aninal care se aude la portiera dreapta fata ... dar nu tot timpul si face si pe muzica si fara muzica. S-a auzit de la vreo 1k km, a disparut o perioada si acu a aparut iarasi.