Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

mugur25

Membri
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mugur25 last won the day on October 22 2012

mugur25 had the most liked content!

Community Reputation

12 Good

About mugur25

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5
 1. Unde ai montat difuzorul spate?
 2. 1. DA. Roteste in sus. 2. Pozitia a) iti comuta automatat intre faza scurta si faza lunga. 3. Nu se activeaza, la X spalari(apasari) se spala si farurile.
 3. Nici un stres. Am 2 copii, mers in Grecia si cu vechea si cu noua si cu carut, etc. Daca nu intra tot in portbagaj mai pui si in spate la copii
 4. Am avut si eu problema asta cu oglinzile. Dupa 1-2 zile isi revin de la sine. Eu dupa ce spalam masina, 2-3 zile nu le mai rabatam.
 5. Mutumesc. Arata spectaculos masina. Fara incidente
 6. de unde ai cumparat difuzorul?
 7. Ca fost posesor de CX 5 2012 G160 MT AWD eu as zice sa nu. Masina este putin submotorizata(cu copii bagaje etc) te rogi de ea. Din fericire pt mine consumul nu a fost niciodata un criteriu(vrei suv si consum mic, nu prea se poate :). Eu conduc preponderent in Bucuresti(70-80%). CX 5 2012 G160 MT AWD; consum mediu-> 9.6 (daca imi aduc bine aminte) CX 5 2018 2.2 175 AT AWD; consum mediu->8.8 Daca ar fi sa ma intorc la benzina, as alege motorul de 2.5 fara discutii. P.S. Cuplu de 420 de la diesel face toti banii
 8. Intrebare la cei care au suport de bicicleta pe carlig(gen Thule VeloCompact 926) Imi trebuie sau nu, un nou numar de inmatriculare pentru el?
 9. Multumesc. Am sa mai astept putin, am observat ca se intampla dupa spalare(la fel se intampla si la vechea mazda cx5), la a 3-4 rabatere isi revine deocamdata
 10. Si oglinda mea de la sofer s-a imbolnavit. Ce vroiam sa te intreb, aveai doar una defecta si le-au schimbat pe ambele?
 11. Vechea mazda CX5 a fost asigurata in ultimi 3 ani la GENERALI. M-a fericit un nene anul trecut in februarie si a fost declarata dauna totala. Toata procedura si recuperarea banilor a decurs fara probleme. P.S. Am avut si la OMNIASIG si totul a fost la fel de ok.
 12. CP=CarPlay AA=Android Auto
 13. Si eu
 14. Am testa putin atat AA cat si CP. Cateva concluzii: 1. La AA nu merge touch-ul(acest lucru era stiut, Mazda anuntase acest lucru) 2. Singurul plus la AA mi se pare Waze. 3. CP se misca mai bine si arata de 1 mil de ori mai bine(cum s-a spus mai sus, AA este facut pe genunchi) 4. La AA trebuie sa te dai peste cap cu VPN, etc ca sa ai aplicatia in PlayStore, CP merge si gata. 5. Se pare ca iOS 12(e dupa colt ), va veni cu Waze si Google Maps ca alternative pentru navigatie. Daca 5. se va indeplini cu singuranta CP este varianta castigatoare.
 15. Este in play store, dar este buggy(crapa daca apesi pe anumite link-uri, la mine cel putin). Eu am masina pe firna si mi-a arat si masina veche si pe cea noua.