Razvan511

Membri
 • Content count

  214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Razvan511 last won the day on June 23 2014

Razvan511 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Razvan511

 • Rank
  *
 • Birthday 11/05/93

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

686 profile views
 1. Eu nu am sesizat buba cu agatatul in treapta 1. Cum se manifesta? Eu am luat-o in Noiembrie, posibil sa nu faca toate la fel?
 2. Aceste recall-uri sunt pentru G122 2019?
 3. Salut, Acum am vazut si eu topicul, abia asteptam un update Nu am drum prin Brasov, dar daca ajungi prin Bucuresti, poti colecta cate fisiere doresti de la a mea M3 2019 G122AT
 4. Eu am avut experiente neplacute cu dorei care au strans prezoane la pistol si au ramas cu ele in mana
 5. @Garkan - se elibereaza la fel ca timp cele preferentiale si cele aleatorii, cel putin in Bucuresti. Diferenta este doar la cost. Recomand sa intrebi la casierie cand platesti taxele. Eu am avut noroc si am luat preferentiale in 2h dar si in 3 zile.
 6. Tot autosoft si eu mergeam inainte la Militari dar acum voi merge la Vitan ca sunt mai aproape
 7. Serios? Mi se pare complet stupid. Inteleg sa fie nevoie de resetare dupa ce deconectezi bateria, cum aveam la prima mazda, dar daca ma joc prea mult cu el sa-mi dezactiveze urcarea/coborarea automata e stupid rau. Ce valoare aduce aceasta dezactivare, stau si ma-ntreb *facepalm*
 8. Revin pe subiect ca se pare ca nu are nimeni simptomele astea, si pe mine ma streseaza rau. Cand mi-e lumea mai draga, nu imi mai functioneaza geamul pe impuls de la sofer, practic, tre sa trag de buton ca sa se ridice. Ca sa rezolv problema asta, tre sa-i dau reset-ul ala cu tinut geamul sus cateva secunde, bla bla. Ma duc vineri la recall si o sa le spun si de problema asta, chestia e ca tre' s-o reproduc pana atunci. Anyone? Sunt singurul?
 9. 4 luni - am luat-o cu o zi mai devreme decat data comunicata.
 10. Sper ca nu te-ai speriat de consumul meu de 64%, am scris mic in postul ala ca l-am facut in vreo 900 de metri in care am fost nevoit sa-i dau talpa (sa ies dintr-o "aglomeratie") si cand am oprit am avut consumul per trip-ul respectiv. Sunt de acord cu cei de mai sus ca masina consuma cat vrei tu. Personal, nici nu am stiut (si nici acum nu stiu) cat a dat producatorul consumul WLTP, nu a fost un criteriu de alegere al masinii.
 11. Aici sunt convins si nu contest, cel mai corect calcul este cel facut de tine. Pe mine ma interesa informativ si estimativ pe istoric. ±2-3 litri nu ma influenteaza asa tare.
 12. Multam de instiintare si eu care inca mai foloseam pixul, hartia si degetele (de la maini si picioare) cand aveam nevoie sa calculez ceva. Eu intrebam de o aplicatie care monitorizeaza in mod automat/semi-automat aceste valori. Traim in era tehnologiei si e pacat sa nu profitam, nu? Actually, ma dusesem putin mai departe cu ideea mea, practic, sa "trag" aceste valori direct din ECU sau alt modul al masinii (n-am treaba cu programarea pe auto, am treaba cu programarea web, deci nu stiu ce pe acolo - ma bate gandul sa fac eu o aplicatie de genul).
 13. Acum intr-o nota mai serioasa, sunt super curios, poate aveti experienta: stiti vreun soft/posibilitate/aplicatie&modul ca sa pot monitoriza si vedea consumul (medie, per trip, whatever) intr-un raport/grid/aplicatie/whatever ? Vreau sa stiu cati dinozauri am transformat in gaze pana acum si voi mai transforma de acum incolo.
 14. Da, am si eu cateva care ma streseaza: 1. Nu stiu la voi daca se intampla, dar uneori cand intra i-STOP si masina reporneste cand eu inca sunt oprit la semafor si cu piciorul pe frana, ma zgaltaie si da sa porneasca de se uita vecinii de trafic la mine daca sunt bine. Dpmdv ar trebui adaugat inca un if sa verifice daca auto-hold este pornit sau sistemul de franare actionat ca sa nu mai dea sa plece. Sau poate vorbesc prostii si e mai complicata arhitectura sistemului. 2. De acord cu auto-hold-ul. Mai ales ca eu la AT pot sa ma infing in ce am in fata daca sunt talamb si m-am obisnuit cu auto-hold (ca recunosc, m-am obisnuit cu el si mai fac un mini infarct cand mai iau piciorul de pe frana si uit sa activez auto-hold) 3. La ridicare geamuri automate nu stiu daca este suficient doar update de soft. Nu stiu daca modulul care actioneaza geamurile are conexiune la zona care controleaza inchiderea centralizata. 4. ... ma mai gandesc M-am ca**t pe mine cand a incercat cineva sa iasa din masina, dupa ce am inchis-o. Am invatat si eu, si vecinii, the hard way, ca masina are alarma de genul.
 15. Stiu, am activat optiunea aia. Cel mai mult am reusit sa scot 64% Disclaimer: pe o distanta de 1km sau mai putin