Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Klaudius

Membri
 • Content count

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Klaudius last won the day on February 16

Klaudius had the most liked content!

Community Reputation

61 Excellent

About Klaudius

 • Rank
  *
 • Birthday 02/05/78

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  5

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • Gmail
  ursacheclaudiu@yahoo.com

Recent Profile Visitors

1917 profile views
 1. Aveti idee daca la schimbare pe garantie se schimba cu acelasi tip de mecanism de 2 lei sau cu cu o versiune imbunatatita ? Ca daca tre sa-i vizitezi din 8 in 8 luni pentru aceeasi problema nu e chiar fun.
 2. Minunea a tinut o saptamama. Ieri de plictiseala am verificat presiunea un roti si. .. surpriza 2.0 bari in toate; probabil idiotii aia de la vulcanizare aveau manometrul decalibrat cand au facut presiunea. Chiar ma miram ce confortabile si silentioase sunt cauciucurile astea pe 17 Dupa ce am bagat 2.4 bari, diferenta de confort si zgomot de rulare e aproape insesizabila fata de rotile de 19.
 3. Ready for winter. Am incalțat-o cu ghete de iarna pe 17" - Jante Anzio Split Black Diamond 17 x 7.5J, et45 - Gume Goodyear Ultragrip Performance Gen1 Se simte o diferenta in bine atat in prinvinta confortului cat si a zgomotului de rulare, dar nu arata asa bine masina precum cu rotile pe 19"....tre sa treaca un pic de timp sa ma obisnuiesc cu noul look. Ansamblul janta + anvelopa la cele pe 19" cantareste 25.5kg iar la astea pe 17 doar 20.1kg.
 4. Problema e de fapt una de exprimare. Exprimarea corecta era: "cum se comporta asigurarea avand in vedere ca mai toate incidentele se intampla la viteze mult mai mici decat limita de viteza a anvelopei."
 5. Chiar si dealerii Mazda vand set de iarna (jante plus anvelope) pentru M6 cu indice H care e sub viteza constructiva a masinii. Acuma nu cred ca merge nimeni iarna cu >210kmph dar ar fi interesant de stiut cum se comporta asigurarea daca ai avut un incident la viteza mult mai mica decat limita de viteza a anvelopei.
 6. Si la M6 in talon e trecut V (240) dar am luat de iarna H (210). La ITP acum multi ani, la vechea M3 s-au luat de treaba asta si a trebuit sa le dau o mica atentie sa treaca cu vederea.
 7. Am montat azi jantele si anvelopele de iarna si le am cantarit pe cele de 19... Au 25.6kg bucata!! N-am gasit nicaieri specificata presiunea pentru cauciucuri de 17. In dreptul portierei sunt trecute doar valorile pentru 19. Voi cat bagati in rotile 225 55 17? Eu le am zis sa mi bage 2.4...
 8. Nu stiu dacă se mărita, as zice că mai degrabă se însoară.
 9. Recomand Top Lac Service , din Militari pe Bd. Timisoara, sunt super profi oamenii. Am vopsit integral Mazda3 acum vreo 2 ani si am fost foarte multumit de rezultat. A iesit mult mai bine decat la reprezentanta unde ocazional mai vopsisem cate un element. Pretul nu il stiu, eu am facut-o pe CASCO
 10. Boala netratata la timp se cronicizeaza. La M6 problema e mai veche, sunt destule relatari pe acest forum din perioada 2015-2016
 11. Mda, doar 2 ani au trecut din 2013 in 2019 Si mai sint o gramada de relatari despre problema asta pe forum, in posturi care au mult mai mult de 2 ani vechime. La mine a inceput deja sa se manifeste problema si masina are doar 8 luni, nici n a trecut prin vreo iarna.
 12. Si in special pentru ca pe cei de la Mazda ii doare in **r de oglinzile clientilor. Problema e veche de 5-6 ani, timp in care s-au facut schimbari si facelifturi la majoritatea modelelor fara sa se rezolve problema asta.
 13. La reprezentanta dauna aia probabil te duce peste 6000 ron reparatia completa.
 14. Am cantarit azi jantele si anvelopele noi luate pentru iarna si au asa: Janta Anzio Split Black Diamond 17x7.5J => 10.1kg Gume GoodYear Ultragrip Performance Gen1 => 9.9 kg Iese fix 20kg de roata. E mult, e putin, habab n am. Is curios cat au cele stock Mazda 17 si 19.