Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

DuduVlad

Membri
 • Content count

  271
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

DuduVlad last won the day on August 11 2017

DuduVlad had the most liked content!

Community Reputation

50 Excellent

1 Follower

About DuduVlad

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Cluj
 • Model
  6

Recent Profile Visitors

838 profile views
 1. Skyactiv-X are Style pack inclus, asa ca e "doar" 2000 diferenta
 2. Mie mi se pare ca e zgomot de la flanse. Asemanator suna si la multe cx-3-uri (si daca nu ma insel parca era si un TSB pt asa ceva) si inclusiv la 6-le meu e asemanator dar parca ceva mai subtil. Ceva cauciuc pe acolo suna in momentul in care se misca flansele putin de la viraje. Din cate stiu se pot gresa un pic si dispare sunetul dar se poate sa apara din nou dupa o vreme. Iarna, la frig nu prea suna. Vara se aude mai tare cand se dilata totul de la caldura.
 3. Da, scuze, nu mai eram la curent cu modelele de folii. Cand mi-am montat eu pe 3 in 2014 nu stiu sa fi existat din gama Avantgarde folie care sa fie omologata pentru fata, si daca tin bine minte, am ales din gama Comfort, care nu sunt la fel de grozave. Sau cel putin la Masterfol la Cluj nu aveau.
 4. Si eu schimb filtrul la 6 luni dar tot s-a imputit Si miroase doar cand merge AC-ul. Am incercat si sprai-uri din comert, am icnercat si igienizare cu ozon. S-a imbunatatit dar e tot acolo. Aiurea. Pe geamurile laterale fata ai voie folie, doar ca trebuie sa ai grad de transparenta de 70% si atunci nu poti pune decat niste folii foarte deschise care nu filtreaza la fel de bine, dar tot vei simti o diferenta pozitiva cu ele Pe parbriz, daca nu ma insel, nu ai voie sa pui nimic.
 5. http://www.automarket.ro/stiri/mazda-dezvaluie-planurile-pentru-viitor-japonezii-vor-lansa-doua-noi-91411.html?fbclid=IwAR2D9r5xUJkp5UqxC4Hq7S-_vJDtehOQ4abXGoAwGa2nPaRrhHlsOEwhHDg Skyactive-X in 6 cilindri? Yes please
 6. Treaba cu AC-ul pe auto am trait-o si eu si pe 3 si pe 6. Solutia e doar sa o scoti de pe auto si sa-ti reglezi tu in situatiile acelea, din pacate La fosta 3 i-am pus folii pe spate si laterale (pe parbriz nu, ce-i drept) si efectul a fost ca vara la drum lung si cu soare din fata sau lateral, daca mie si la copilot ne era ok, la cei din spate le era frig Brici! Desi la 6 mi se pare putin mai bun sistemul de climatizare... a reusit toamna trecuta sa se imputa si inca nu am reusit sa scap de miros :| In fine, asta-i alta poveste :))
 7. Circul intre 7:10 si 8:00 si 16-18. Variaza in functie de nevoie. Pana la urma e consum de oras, include si weekend, si nu e consum de strict ore de varf. 6-le meu nu afiseaza viteza medie si daca ar fi sa o aproximez, sigur as aproxima prost asa ca n-are sens sa o adaug. Dar nici aceea nu e intotdeauna relevanta. Daca luam o strada de 1 km cu un semafor la "start" si cu altul fix inainte sa se termine, iar la verde eu pornesc usor si altul cu rotile scartaind, si la semaforul de la final primul opreste la rosu si eu ajung iar in dreptul lui, la capatul acelui km (adica fix dupa al 2-lea semafor) viteza medie va fi aproape aceeasi (pentru ca vitezomanul a asteptat mai mult la semafor) si eu voi avea consum cu 2-3 litri mai mic.
 8. Tot Cluj, tot 2.0 AT. Nu prea sar de 11. Acuma depinde... in zile de weekend scot 8, in unele zile de saptamana scot 12-13, dar media strict in oras nu cred ca am vazut-o peste 11. Scuze pt poluarea topicului
 9. Eu am ales automata
 10. A trebuit sa tragi cablul prin praguri si pana la display in spate?
 11. Si eu vreau
 12. mazda6

  Eu in iarna aceasta nu am trecut de 10% in oras Momentan am 9.7, deci posibil sa se mai lase macar 1 litru pe la anu. Totusi din ce am vazut au modificat raportul de compresie la modelul 2018 la 13:1 fata de 14:1 la a mea.
 13. Pune luminile pe faza scurta (nu auto), opreste motorul si da-te jos din masina Da, e cam ciudata setarea la categoria lumini si nu sunete.
 14. Hai ca am ras bine Deci concluzia ar fi: ai fost in conceidu 9000 km fara ulei in motor? excelent! :))
 15. @giurgiucv - ti-am scris in privat