medelin1981

Membru Asociatie Club Mazda
 • Content count

  576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

medelin1981 last won the day on January 12 2019

medelin1981 had the most liked content!

Community Reputation

166 Excellent

2 Followers

About medelin1981

 • Rank
  **
 • Birthday 01/27/81

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  MX-5

Recent Profile Visitors

1330 profile views
 1. A fost făcută pe Transalpina, iar fotograful de ocazie a fost @Codrin cu un S21 parca.
 2. Bun, sa începem sezonul de vara, zic
 3. 1. Codrin 2. Medelin1981
 4. Gata si revizia cu numarul 2, mai jos ce a continut! Probleme: 0 Zambete: Cat cuprinde!
 5. Frumoasa mașină, felicitări pentru alegere!!
 6. E nevoie doar de o situație de urgență în care vei fi obligat la o frana puternica. Daca la acel moment nu ai anvelope de care trebuie...
 7. M6 cu 2.5 fără îndoiala!
 8. Felicitări pentru alegere și multi km fără nici un fel de incident! La spălătorie cum se mai prezintă treaba: daca la exterior știu că sunt ce trebuie, la interior lăsau de dorit. Toate bune!
 9. Scurt update! Masina a trecut prin mainile lui @OvidiuH pentru un detailing de primavara. Ca de obicei a lucrat impecabil, iar rezultatul este genial. Multumim frumos Ovidiu! Atasez si o dovada:
 10. Încearcă să rotești de "bățul" aflat deasupra turometrului, poate reușești să-i dai de cap.
 11. Sa va stăpâniți sănătoși și fără incidente. Îți recomand o vizita până la OvidiuH și îți garantez că te vei îndrăgosti de aceasta culoare.
 12. Din ce îmi aduc aminte ar trebui sa ai numerele salvate în telefon fara prefixul de țară. In felul asta unitatea va putea asocia numărul cu numele. Eu cam aiurea, știu, dar macar îți rezolvi problema.
 13. Doamne ce repede trece timpul! Am implinit un an impreuna si 10.000 km plini de zambete tampe. Masina asta are un efect miraculos, cel putin asupra mea; de fiecare data cand ma urc la volan, uit de absolut orice si nu fac altceva decat sa ma bucur de viata. Sincer nu as fi zis ca o gramada de fiare si plastice ar putea avea un astfel de efect. Daca mai pun la socoteala ca este impartita (stiu, nu e cuvantul potrivit pentru situatie, dar altul nu am gasit) cu un om/prieten cum rar gasesti, pot sa spun ca este un vis devenit realitate. Me very happy!! Astazi am facut si revizia la BDT, evident fara nici o problema. Cost total: 749 de lei. Si o poza de final, incaltata de iarna si cam murdara Aveti grija de voi si de masinile voastre!
 14. In manualul mașinii este specificat foarte clar când anume trebuie înlocuit lichidul de frana.