mucix

Membri
 • Content count

  692
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

mucix last won the day on November 3 2020

mucix had the most liked content!

Community Reputation

107 Excellent

About mucix

 • Rank
  **
 • Birthday September 28

Recent Profile Visitors

701 profile views
 1. Mda, ciudat ca si-a dorit sa se opreasca din nou imediat dupa ce a pornit. In rest, daca ai autohold activat si treci in N, se opreste motorul.
 2. Probabil ca la alte masini nu era o problema
 3. Porcbagajul ala ar fi cul de ar fi haion. Altfel cum dracu mai cari braji de Crăciun?
 4. Nici vorbă de așa ceva, eu am patit-o când rampa de intrare era în curbă cu raza mică și aveam nevoie sa accelerez de pe la 40 la viteza de autostradă; dacă lăsam cutia în auto, mă ținea în treapta 3, ceea ce e o tâmpenie. Așa că am retrogradat în 2 și vreo 2 minute mai târziu, cat i-a luat sa ajungă la 100, a țopăit pe limitator. Foarte plăcută exploatarea cutiei.
 5. Atât că dacă faci asta și dai in limitator, nu schimbă singură. Din gradația turometrului ai putea crede că "ai loc" până la 6500rpm, dar nu, se termină mult mai devreme. Întrebați-mă de unde știu...
 6. Mi-arunc și eu părerea: dacă oferta îți e bună și zici că nu o folosești pe cât crezi că ar trebui, fă-i vânt. In fond, poți lua oricând alta, daca hotărăști că se impune. Mașina care stă se deteriorează, în plus, asta e perioada în care se devalorizează cel mai rapid.
 7. Păi și Mazda pare copchil cu suzetă :shrug: De gustibus, personal îmi place mai mult g20, deși e Sedan.
 8. Mi-ai amintit, mi-am pierdut moralul când m-am ciocnit cu realitatea: Anul trecut m-am lenevit, dar acum cum dă căldura serioasă trebuie sa mă pun și eu cu leatherique pe scaune. Și trebuie să fac și MINI-ul.
 9. Din cate rețin, asistenta aia la frânare are 3 reglaje de sensibilitate. Le găsești in meniu, posibil ca fosta sa fi fost pe "strong" și curenta pe "soft". Alea sunt niște setări le care le-am făcut când am luat-o și de atunci nu am mai simțit nevoia de intervenții. Legat de infotainment, știu doar că am dus-o la revizie și i-am rugat sa se țină de promisiunea făcută de către agentul de vânzări în urmă cu un an, anume că în revizie sunt incluse și update-uri la soft-urile mașinii, dacă există. De uituc ce sunt nu am verificat și înainte să o las la revizie, dar, dacă spui asta cuiva, o sa neg totul. Sincer, am presupus că nu au schimbat nimic, nu de alta, dar hărțile live cer reînnoirea abonamentului și deși mă așteptam să văd direcții din navigația de la AA pe HUD, nici asta nu am primit.
 10. Eu am avut si whatsapp inca de cand am pus aplicatia pe telefon, nu a trebuit sa fac nimic. Nu cred ca tine de infotainment, ci mai degraba de setari regionale ale aplicatiei de pe telefon. Dar iti fac hatârul, uite eranul din masina mea. Poza facuta dupa ce am luat-o de la revizie.
 11. Cam la fel e si la mine. Am impresia mai mult ca sigur ca doar un anumit tip de aplicatii sunt permise. Te poti juca din settings cu sortarea si ce vrei sa ascunzi dintre ce este permis, dar cam atat. N-as da vina pe masina.
 12. Da, dar intelectul meu care inca traieste in 1991 are impresia ca daca 325i inseamna benzinar de 2.5 litri, atunci 330i inseamna benzinar de 3 litri. Si parca la F30 330i era deja in-line-six. In fine, nu vreau sa "plou" pe parada omului, sa ne bucuram ca si-a luat, in sfarsit, masina.
 13. Stai ca acum m-am dumirit... E 330i? Adica nici la asta nu mai e 6 in linie? Si da, am configurat si eu un sedan, 330i, roti pe 19, packet business pro si connected drive pe interior de stofa neagra - gata 54k euro. Dar in configurator nu dau decat puterea motorului si promit solemn ca traiam impresia ca as primi in-line-six de banii astia.
 14. Prets? Sunt asamblate in state, daca nu ma insel, nu?
 15. Sincer nu stiam daca e trolleala G20. Atunci ce sa zic? Mazel tov! Personal imi place mult designul, atat de mult incat culoarea care nu imi place pe masina mea, arata bine pe a ta.