SmarandeanuIonut

Membri
 • Content count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SmarandeanuIonut

 • Rank
  Junior
 • Birthday 06/12/77

Profile Information

 • Locatie
  Neamt
 • Model
  6

Contact Methods

 • Gmail
  ionut.smarandeanu@gmail.com

Recent Profile Visitors

1582 profile views
 1. Da, asa este. Imi cer scuze, am crezut ca este tot benzina.
 2. Salut, cea din 2014 nu o postezi? Multumesc
 3. Salut, cum s-au rezolvat problemele?
 4. Salutare, ce parere aveti despre masina din anuntul de mai jos? Stie cineva detalii despre masina? Multumesc https://www.autovit.ro/anunt/mazda-6-ID7GAwUs.html#a0cdd61692
 5. Mazda 6 2.0 benzina, 147 CP, 2008, este euro 4. Din cate stiu doar cele de 155 CP sunt pe injectie directa si sunt euro 5.
 6. Am desfacut capitonajul de la portbagaj, am taiat firul de la buton portbagaj, m-am legat la firul care venea catre butonul nefunctional cu firul la al carui capat era butonul instalat de mine in interior. Firul de la buton interior la portbagaj l-am tras prin protectia plastic prag, apoi prin burduf cauciuc portbagaj.
 7. Eu mi-am montat un buton in interior, in bord. Am tras fir de la butonul din portbagaj si am montat un buton mic cu revenire in bord care functioneaza perfect.
 8. + inca 1
 9. Super, multumesc. Poate cu ocazia asta scap si de scartaitul scanului sofer.
 10. Nici la a mea nu a mers din prima. Dupa ce am facut puntea L716 a mers, insa dupa cateva zile nu a mai mers CD player-ul, doar aux (usb si cablu rca). A ramas asa; era mult mai comod sa ai melodiile pe stick usb si sa le poti schimba din comenzile de pe volan.
 11. Am regasit si seria mea de sasiu. Nu sunt primul proprietar si nici nu am primit scrisoare; in acest caz mai pot beneficia de rechemare?
 12. Acele becuri se aprind in mers la viraje stanga sau dreapta luminand in directia in care se efectueaza virajul. Ai un buton in partea stanga a bordului (jos) pe care scrie AFS OFF´╝łAdaptive Front-lighting System). Daca este dezactivat iti apare in bord si nu se aprind acele becuri.
 13. suna-ma si discutam. 0740231178

 14. Salut, asteptam impresii dupa montare. Cum merge masina? Merci