icstf

Super Mod
 • Content count

  384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

icstf last won the day on December 6 2015

icstf had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

2 Followers

About icstf

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Lumea larga
 • Model
  6

Recent Profile Visitors

1496 profile views
 1. Da si cand o fi gata
 2. Sper sa nu ma insel insa stiam ca Huawei foloseste alti sateliti decat Samsung etc. . Strategie folosita ca raspuns la scandalul cu amercianii si interdictiile avute .
 3. Cum ar spune un clasic de pe aici. Turbo FTW!!!
 4. In trecut problema era de la cum erau stocate numerele in agenda , respectiv cu +40 sau fara. Poate e aceeasi situatie si acum . Puteti incerca sa stocati numarul cu prefix si fara , apoi sa observati daca mai sunt probleme.
 5. De ce nu si alte tehnologi ? precum cea de hidrogen. Sau de ce nu dezvoltarea in continuare a hibrizilor termic+electric..... De ce trebuie musai electricul sa fie solutia optima si finala si nu alte tipuri de aplicatii ?
 6. Se aduce in discutie doar aportul de CO2 , dar cum sta situatia si cu aportul de funingine (alti contaminanti fata de CO2)? Exista nivele asemanatoare sau mai bune in cazul diesel-ului vs electric?
 7. Teoretic nu ar trebui sa ai probleme , dar preventiv pentru linistea ta, poti merge la o verificare la reprezentanta daca e.
 8. Preturile de pe site-uri si ce vezi tu in piata e pretul solicitat, asta nu inseamna ca ala e si pretul final de vanzare pe care se bate palma. Tu daca ti-ai lua masina din Germania , nu ai incerca sa mai negociezi din pret ? Avand aceste considerente in vedere, atunci 12-13k mi se pare pret ok pentru vanzare .
 9. Salut. Pentru un raspuns mai cuprinzator poti arunca un ochi pe topicurile de mai jos :
 10. Odata cu halving-ul o sa scada fee-urile pentru mining dar si pretul e asteptat sa creasca. Deci nu e prea tarziu pentru nici una din variante mining sau buy and hold .
 11. Multumesc de info. O gasisem si eu pe autowereld si eram curios de unde diferenta de preturi. Deasemenea cred ca pretul mai mic pentru export provine si din faptul ca mai pot recupera din taxa BPM. E un fel de taxa cum aveam noi de prima inmatriculare/ de mediu etc.
 12. @fry Sa o stăpânești sănătos. Pretul e fara TVA?