liviu66

Membri
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About liviu66

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Cluj
 • Model
  CX-5
 1. Nu cred ca sant probleme la motoarele moderne si de cilindree mare legate de rodaj. Nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Dar daca vrei masina pt. 10 ani ia una noua. Nu stiu daca la asta vei beneficia de garantia de 3+2 ani. Intreaba. Cred ca garantia curge de la inmatriculare pe dealer. Depinde si ce dif. de pret ai primit fata de una noua. De exemplu la cx 3 sotiei dupa inainte de 3 ani cu vre o 3 luni s-a spart radiatorul de AC. Mi-au spus ca e un defect de fabricatie si e adevarat ca am vazut in atelier un morman de rediatoare. A fost schimbat pe garantie. In garantia extinsa +2 nu intra electronica si alte chestii pe care nu le retin. Se pote platii pt +2 si obtii garantie integrala. Cum masinile de azi au o caruta de electronica o eventuala reparatie sigur costa ceva.
 2. Eu am obtinut un pret ceva mai bun la cei de la BDT fata de Cluj dar cel mai important a fost ca aveau masina disponibila de la un leasing care nu s-a mai semnat si am primit-o in 3 saptamani. Experienta a fost OK. Serviceul il fac la Cluj.
 3. Palerr Eu am luat un CX5 Takumi Plus 4x4 AT 194 , de la BDT in iunie. Am facut in 13 mai un drive test in Bucuresti , dar cu traficul din bucuresti nu a fost ceva foarte relevant. Dupa 5500 de km sant multumit de performantele masinii , si eu am avut numai diesel , ultima Hyundai IX35 184 AT 4x4. Exista o diferenta importanta fata de diesel. Cuplul la aspirat este liniar si ai nevoie de turiatii marii. Pentru mine nu este o surpriza intrucat eu conduc din cand in cand CX 3-ul sotiei 4x4 AT 150CP si sant obisnuit. Am folosit rar modul sport la CX5 dar se simte diferenta pt ca turatiia este tinuta mai sus cu aprox 500 -1000 de RPM (nu am fot foarte atent la diferenta) Eu sant din Cluj si asa este cei de la Cluj nu au benzina la drive test. Este totusi important ca sa faci tu un drive test sa vezi daca asteptarile tale sant satisfacute. Nu uita la un aspirat fara sa o duci sus in turatii nu facii nimic (nu simti motorul). Subliniezasta pt. ca ai spus ca ai condus numai Diesel.
 4. Multumesc pentru raspunsuri.
 5. Buna ziua Are cineva CX5 194 AWD. Am si eu 2 intrebari , Cum este consumul mediu ? Cum santeti multumit de motor e sufucient cuplu si putere pentru masa masini? E de exemplu conduc din cand in cand CX3-ul sotiei , 2.0 150 CP AWD si in acest caz masina e distractiva la condus si sant multumit de cuplu si putere. Am testat doar CX5 2.2 184CP AWD, dar acum cu nebunia cu dieselul ma gadeam la o benzina. Oscilez intre CX5 si noua Rav 4 Hybrid.
 6. Buna ziua

  Are cineva CX5 194 AWD. Am si eu 2 intrebari , Cum este consumul mediu ? Cum santeti multumit de motor e sufucient cuplu si putere pentru masa masini? E de exemplu conduc din cand in cand CX3-ul sotiei , 2.0 150 CP AWD si in acest caz masina e distractiva la condus si sant multumit de cuplu si putere. Am testat doar CX5  2.2 184CP AWD, dar acum cu nebunia cu dieselul ma gadeam la o benzina. Oscilez intre CX5 si noua Rav 4 Hybrid.