Miron

Membri
 • Content count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Miron

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Suceava
 • Model
  6
 1. Bună ziua revin Am pus astăzi masina pe tester și mi-a dat următoarea eroare P2227 senzor presiune atmosferica în afară intervalului nominal Știe cineva unde este localizat acest senzor?
 2. La mine e modelul fără Dpf
 3. Salut, In cutie era uleiul amestecat, Dupa schimbarea uleiului in cutie simt o imbunatatire nu mai mai agata asa rau. Dar alte probleme vineri seara mi s-au apris martorii de la motor si esp. Sambata am dus masina din nou in service, a sters erorile cica ar fi un senzor de presiune nu am prea bagat in seama, astazi din nou s-au aprins...idei cineva ceva de unde ar fi?
 4. Salut am schimbat si eu uleiul in cuite astept sa vad cum se comporta, momentan masina se afla inca in service. Apropo dupa experienta cu, curea rupta si restul problemelor (care am rezolvat-o cu inlocuirea motorului). A venit timpul sa schimb consumabilele si am rugat mecanicul sa imi de-a jos baia de ulei. Si iar span in baie. Am pus ulei si acuma astept sa fac vreo 2000 km sa vad daca mai gasesc span Are idee cineva de unde ar proveni? A apropo la mine in cutie uleiul era cu spuna si gros. A mai patit cineva asa ceva?
 5. Bună seara, Aceiași problema o întâmpin și eu agață , după 10-15 minute își revine, dar cel mai rău este când schimb dintr-o treapta superioara intr-o treapta inferioara. Ai reușit sa rezolvi problema cu schimbul uleiului? Momentan am masina în service iar mecanicul a spus ca ar fi ceva uzura la sincroane?
 6. Buna seara, Distantierul se numeste carter si trebuie data jos cutia. Scuze de intarziere
 7. Vă Salut din nou, Aceiași problema a apărut și la mine astazi la amiazi închidere și deschidere necontrolată si așa a făcut restul zilei. Menționez ca de dimineață nu au fost probleme. Dacă puteți sa îmi spuneți ce ați înlocuit va rog! E disperant... Vă mulțumesc!
 8. Motorul are 200 k. Da se simte ăsta care l-am montat are 130 k este adus din Italia. Merge super. Nu e înfundat nu scoate fum merge de naiba o ia. Da e cam naspa cu turbo eu am apucat sa o recondiționez înainte de a lua motorul am dat 300😑 Motorul l-am primit cu catalizator turbo ambreiaj volanta alternator și le-am lăsat. Arătau super:)
 9. Bună seara, În sfârșit am reușit sa scot masina din service, am schimbat motorul😑 Dacă aveți nevoie de piese va stau la dispoziție Printre care am turbo reconditonat nu l-am montat pentru ca am luat motorul echipat full și l-am lăsat pe ăla. CRG da ungerea a fost defectuoasa
 10. Daca masina pe care o am este euro 3, iar motorul pe care vreau sa il achizitionez este euro 4. Ar fi o problema cu calculatorul?
 11. La concluzia aceasta am ajuns și eu. Chiar în acest moment mă uit după un motor. Dacă stiti vreun motor anuntati-ma Mulțumesc anticipat!
 12. Bună din nou Alta problema Sunt duși cuzintetii Idei unde as putea găsi mai repede, pe original durează 9 zile lucrătoare
 13. Ulei a curs da nu am dat mare importanta
 14. Dacă nu a fost atins semeringul când s-a schimbat distribuția, alt motiv nu ar fi avut sa picure ulei pe curea. Din neatenție l-a pișcat cu o surubelnita și a picurat. Ulei pierdea pe la intercooler, dădeam vina pe intercooler ca pierde ulei
 15. Multam fain! Cu mecanicii ăsta e norocul meu...