Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Ovi

Membru Asociatie Club Mazda
 • Content count

  2784
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  34

Ovi last won the day on November 22 2018

Ovi had the most liked content!

Community Reputation

255 Excellent

7 Followers

About Ovi

 • Rank
  *****

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  /
 1. Carplay si Android Auto nu au legatura cu aplicatia My Mazda. Aplicatia pe care trebuie sa ti-o instalezi pe telefon se numeste Android Auto si o descarci de aici: https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/ Carplay este builtin in iOS, nu e nevoie de aplicatie separata. AA va fi builtin de la Android 10, care urmeaza sa fie lansat. Pe versiunile Android <= 9, e nevoie de aplicatia Android Auto de pe apkmirror.
 2. Am eu Sebring, suna mai bine decat stock (pe 2.5G, comparat cu un 2.0G stock, dar nu cred ca face vreo diferenta motorul). Insa evacuarile stock la modelele mai noi (CX-3 2.0G si MX-5 2.0G conduse si cu care pot compara) suna mai bine decat Sebring.
 3. Bordul GT si GTA: Celelalte echipari:
 4. Sper ca tataita cu RX8-ul rosu de aseara de pe Maniu sa invete sa foloseasca oglinzile cand taie 3 benzi ca s-o lase pe avarii pe prima.
 5. Offramp-ul sau cele vechi sterse de pe benzi?
 6. https://en.wikipedia.org/wiki/Tramlining
 7. Escaladare: https://www.mazda.ro/publisher/ Si nu se deschide dosar de dauna, ci de garantie.
 8. Cea veche nu avea adblue, avea nevoie de un incalzire mai agresiva (turatie ridicata in relanti) a catalizatoarelor pentru emisii scazute imediat dupa pornire motor. Cea noua are adblue, se regleaza de acolo emisiile.
 9. Imposibil sa pierzi aproape 50% din putere si cuplu din transmisie.
 10. Par sa fie puncte de bitum. Se curata cu o solutie dedicata - se gasesc la supermarket-uri si magazine de detailing. https://www.pro-detailing.ro/sonax-tar-remover-solutie-indepartare-bitum-p-362.html
 11. Lasa-le te rugam direct in topic si cei care au nevoie iti vor multumi, nu e secret de stat nici pentru firma, nici pentru tine.
 12. Pocnitura e cand o lasi cu frana de mana trasa si e umezeala. Se lipesc placutele de disc si cand o misti, pocnesc tare la dezlipire.
 13. Pierdere de presiune in instalatie. Service.
 14. A inghetat zeama. Baga masina in casa langa soba. Daca nu, macar intr-o parcare subterana de mall.
 15. Are alta forma, nu se pupa cu caroseria.