Mickey

Membri
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

About Mickey

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5

Recent Profile Visitors

583 profile views
 1. Da, o lanseaza la salonul de la Tokyo. Este un articol despre asta pe FB, pagina Mazda UK.
 2. CASCO rezolva situatia mai usor si rapid, dar in anul urmatorul creste prima. Been there done that.
 3. Este 3 ani totala plus 2 ani partiala. Ca sa fie 5 ani garantie totala se plateste cam 800 ron ( parca pana la scurgerea primilor 3 ani).
 4. Problema nu este politistul (pentru ca in talon nu ai trecute dimensiunile rotilor) ci asigurarea daca ai vreun eveniment.
 5. A mea face in continuare asa. Ce am mai observat ( ca am devenit obsedata de zgomotul asta) este ca dupa ce se incalzeste bine mototul, nu mai "tacane".
 6. Am aceeasi configuratie si tot asa face de cand am luat-o (de noua). Totusi, am observat ca nu face tot timpul. In trei ani inca nu m-am edificat de ce face asa. La BDT raspunsul a fost "Asa fac toate".
 7. Intra SCBS si fara mesaj in bord. Cand apare mesajul masina deja franeaza singura.
 8. Ah-ha...nu stiam.
 9. Senzorii sunt in spatele oglindei. Mie imi baga si mesaj in bord cand intra DAA. Gabriel spune ca nu are niciun mesaj.
 10. Lane Assist-ul pune "contra" ( nu stiu cum sa spun altfel) atunci cand treci linia fara sa semnalizezi. Nu baga niciun beep.
 11. Face asa cand observa un potential obstacol sau calculeaza ca te apropii prea rapid de masina din fata si nu ai piciorul pe frana. Nu...camerele le "vede" doar daca ai navigatie si iti spune.
 12. Wow! Dar ce s-a oprit in tine? Tramvai, buldozer...?
 13. Si a mea face exact la fel. Zgomotul nu se atenueaza in timp, din pacate. Cand am intrebat (dupa vreo 100km) mi-au dat eternul raspuns "Toate fac la fel."
 14. Suna interesant.
 15. Eu platesc 1100 la Allianz (leasing/firma) ...deci 1050 la "no name" este enorm tinand cont de calitatea serviciilor.