Catalinsari

Membri
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Catalinsari

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Constanta
 • Model
  CX-7

Recent Profile Visitors

96 profile views
 1. Am înțeles că sunt probleme de compatibilitate cu calculatorul mașinii și se întâmplă frecvent sa rămână aprins în bord semnul de baterie. De aceea mi s-a recomandat si de service si de la magazin sa caut originale Mitsubishi pentru a evita incompatibilități.
 2. Nu, nici nu se pune problema să lipsească vreun scut/protecție. Mașina are full casco de la cumpărare si toate funcționează ok. Mai puțin alternatorul. Cred ca arcul care împinge peria pe colector s-a blocat cumva si nu a mai împins peria corect ce a făcut ca să apară scântei care au mâncat peria si au si uzat si colectorul de pe ax . Asta cred eu (În poză se vede doar peria care este bună, cealaltă fiind uzată complet). În plus datorită jocului din rola intinzator trebuie sa schimb role si curea dar nu cred sa aiba legătură cu peria din alternator.
 3. Salut Mituc, îți mulțumesc pentru răspuns dar presupunerile tale sunt răutăcioase. Toate reviziile au fost făcute doar la Mazda Constanța și BDT București iar ultimele 3 doar la BDT. Intre timp am desfăcut alternatorul si am gasit o perie aproape noua iar una foarte uzată si cred ca acesta este defectul. Cauza însă nu o stiu...si nici cei de la Mazda Constanța nu știu. Însă ca să schimb periile acestea vin cu tot cu releu. Am găsit componentul (releu si perii) aftermarket la 80 ron însă nu am garantia ca după schimbare totul va fi ok. Exceptând acel cărbune în interior alternatorul pare ok. Măsurătorile sunt bune la diode si infasurari. Vreau sa vad ce oferte as gasi la dezmembrari si dacă nu e nimic convenabil voi merge pe unul nou OEM. Am mai gasit si rola intinzator cu joc de la cureaua de accesorii. Stii cumva la ce perioadă recomanda Mazda schimb role si curea accesorii ?? În cartea masinii nu am găsit. Mulțumesc!
 4. Probleme alternator si soluții alternative de achiziție. Ați mai avut probleme cu alternatorul la CX7 DIESEL.? La 140k km cei de la service mazda mi-au spus ca alternatorul este defect. Trebuie reparat sau inlocuit. Alternatorul Mazda e 3200 ron, Ați mai încercat alternator de la alt producator, ceva sugestii?? Sau reparatii în zona Constanța?? Recomandari??
 5. Adevarat cam 10k km au ținut discurile. Acum vibrează la fel. Nu recomand textar. Poate cele de la EBC sa fie mai bune....
 6. Eu am montat deja Discuri si placute TEXTAR (860ron). Franeaza bine insa se aude un scartait usor la plecare de pe loc foarte incet. Altfel par ok. Vedem dupa vreo 10000km cum se vor comporta.
 7. Eu am montat deja Discuri si placute TEXTAR (860ron). Franeaza bine insa se aude un scartait usor la plecare de pe loc foarte incet. Altfel par ok. Vedem dupa vreo 10000km cum se vor comporta.
 8. Multumesc. Ai vreun feedback de la cineva care are discuri EBC ??
 9. Salut, pentru cx7 diesel din 2012 au mai aparut solutii after market de discuri de frana fata ?? Care sa fie fiabile pentru mai multi kilometri decat originalele ??