Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Nauer172

Membri
 • Content count

  928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Nauer172 last won the day on September 12 2018

Nauer172 had the most liked content!

Community Reputation

53 Excellent

4 Followers

About Nauer172

 • Rank
  **

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6

Recent Profile Visitors

1023 profile views
 1. mai bine cauta pe forum (este un topic la cx5/mazda 6), un troncanit cand e motorul rece au foarte multi useri de pe forum (inclusiv eu), iar din pacate cei de la Mazda nu au rezolvare.
 2. da, pentru ca ai lupe o sa fie ok, cauta Xenon Tunning Garage, ei te pot ajuta cu instalatia de xenon. eram curios la cineva ce are bi xenon, daca se vede o diferenta intre xenon vs led.
 3. ar fi fost tare daca ar fi existat o varianta "usoara" de a schimba vechea navigatie (anii 2005) cu navigatia actuala de la Mazda. Iar in meniul navigatiei pentru ce nu exista "senzor" setare etc, sa nu apara in meniu. (cum se intampla cu anumite optiuni ce nu apar)
 4. A schimbat careva Bi-xenon cu LEd?
 5. Da, dar sunt noi proiectoarele si becurile. Vad ca si pe google/forumuri/facebook sunt numai reviewuri bune. Daca s-ar vedea mult mai bine as incerca. Au si o perioada de proba de 7 zile.
 6. https://leditup.ro/shop/headlights/kit-led-d2s-d2r-xen-r-series-v1-6-000k-8-000-lumens-set-plug-play-error-free/ Oare o sa se vada mai bine decat un Xenon Osram Nightbraker? Vad ca toate lumea are feedback foarte bun despre baietii de la Leditup
 7. 2300 toate 4?
 8. Placutele Mazda OEM sunt made by Ate?
 9. Orice lucru negativ de la Mazda este valabil la majoritatea masinilor. Si problemele cu volanul, trepidat roti, motoare etc. Bogdan tu cand spui valabil la toate marcile, spui ca ai mers cu toate? Observ ca ai avut multe mazda/poate alte japoneze. Eu din nefericire am mers doar cu cateva masini mai mult (20k km minim) si pot garanta ca intr-un seria 3, nu miroase a ce descriu colegii mai sus. daca masina e noua, miroase a piele/plastic, insa nu deranjant.
 10. Zimmerman discuri perotate & si placute tot Zimmerman.
 11. Am specificat aceasta problema si in aceasta dimineata, sa vad daca gasesc ei ceva (dar le-am mai spus asta si la alte revizii). -------- Pe spate se pare ca mai am doar 2 mm la placute, ce imi recomandati after market? Pe fata am zimmerman, dar asta pentru ca si discurile sunt zimmerman.
 12. Vezi ca sunt unii ca au filmulete pe youtube cu soricei MORTI :|. Deci cred ca trebuie vazuta conducte (unde sunt gurile de aer - exterior masinii). Pana la urma stiti cumva de ce nu baga aceeasi temperatura pe ambele parti? Am problema asta la masina si degeaba completez cu freon etc. Mazda 6 2013.
 13. another one. ”dap, e clar”
 14. La poza cu scaunul de copil, piciorul ala se pune direct pe podeaua de la masina.
 15. Eu pt diesel am primit 0w30, iar la ultimele revizii 5w30. din cate a spus @mituc, este superior