Scorpio

Membri
 • Content count

  169
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Scorpio last won the day on December 31 2019

Scorpio had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Scorpio

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Dolj
 • Model
  CX-30

Recent Profile Visitors

942 profile views
 1. Ai scapat dupa furtuna :). La mine acum cateva luni m-am ales cu capota si aripa infundate dupa ce-a picat un copac ....
 2. Salut. Topicul dedicat nu l-ai vazut?
 3. Mhm ... imi zice sotia sa mut masina in alt loc, ma urc in ea si observ parbrizul aburit pe interior (cam 7-10 cm2). Wtf.. e prima masina la care mi se intampla asta .. stiu ca s-au mai plans cativa colegi de chestia asta.
 4. Ai observat vreo problema la faruri dupa folie ? pe auto ...
 5. Grija cu spuma activa ... la un moment dat o sa-ti matuiasca farurile (nu stiu daca ai folie pe ele)
 6. Vad ca a postat Iulian dar da ... se face ca la Leon (uit mereu ca manualul e disponibil on line : D ) . Motorul dus in temperatura optima asteptat 10 min si check.
 7. Nu am citit exact la Mazda ... o sa ma uit in manual. Dar la Seat verificarea se face la 5 minute dupa ce-am oprit motorul care a ajuns la temperatura normala de functionare.
 8. Rares le confunzi .. pe subvirare daca accelerezi mai rau faci :)). Impingi masina si mai mult spre exterior ...
 9. 15.4 % ieri tot pe 30 de minute de mers in general bara la bara .... si asta fara AC. Cu ac se ducea lejer in 18 -20. Nu e nimic ciudat ....
 10. Chestia e ca pe radio FM calitatea scade groaznic.... adica la nicio masina nu am observat asa diferenta intre un spotify/youtube prin bluetooth si radio FM. Sunt si diferente la antifonarea usilor in zona boxelor pentru bose vs non bose ?
 11. A 1 -a ... ambreiaj calcat maxim + 4000 ture . Iei piciorul de pe ambreiaj la maxim si tu zici ca masina nu pleaca bine ?! Ca e mai lenta decat un g122?
 12. @Eustatiu au mai fost discutii pe tema asta :). Chiar eu am fost foarte vocal ... ce naiba pute a stana in cx30 (era cu piele expusa in showroom). Asta a fost unul dintre motivele pentru care nu am luat scaunele din piele (le voiam pentru memoria la scaunul soferului). Al 2'lea ca nu sunt ventilate. Anyway : https://www.motor1.com/news/532810/nissan-new-car-smell-lab/ .
 13. Exact :))
 14. Exact .... le zic prietenilor ca urmatoarea masina mi-o iau manuala (poate m3 sedan ). Si 90% "cum sa-ti iei manuala? automata rulz". okkkkk
 15. Uh ?... short memory ?