AllinDanut

Membri
 • Content count

  329
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

AllinDanut last won the day on August 9 2017

AllinDanut had the most liked content!

Community Reputation

59 Excellent

About AllinDanut

Profile Information

 • Locatie
  Galati
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

925 profile views
 1. UP - 350 LEI
 2. UP
 3. Am inteles, oricum e si diferit sistemul pe maner, eu practic am un buton acolo fata de modelul nou unde pare mai mult a senzor..
 4. Eu am modelul anterior si nu am avut niciodata problema la sistemul keyless, nici cand e masina abia spalata, nici cand e murdara, nici cand e un strat serios de gheata pe ea. In schimb cunosc pe cineva care are modelul nou, de fiecare data cand am mers cu masina respeciva nici ca reuseam s-o deschid din senzorul de pe maner :))
 5. UP
 6. UP
 7. Salut, vand un set de arcuri eibach pro kit, arcurile sunt noi noute, nu au fost folosite deloc. Pret 400 lei + transportul
 8. De ce ai vrea sa folosesti padelele in oras? Eu le folosesc doar pe serpentine, acolo chiar e distractiv
 9. Nu incurci dimineata cheile intre ele? Sau iei la nimereala si care se deschide cu aia pleci? :))) Sa le stapanesti cu placere
 10. Chiar merita folii pe geamurile fata, diferenta este mare. Cel mai mult am simtit aceasta diferenta cand am testat un CX30 si ziceai ca merg cu geamul deschis la a mea la cum ardea soarele :)))
 11. Succes, la mine a aparut dupa 1 an jumate Sfatul meu este sa eviti taiatul plus sudura, chiar daca masina (aripa) nu o sa iasa ca noua.
 12. Se poate comanda la reprezentanta, vine si pe culoare din cate stiu
 13. Mie mi-au stricat o bieleta cand am vrut sa schimb niste arcuri si aveau pretentia sa o schimb tot pe banii mei. Deh, meseriasii de la reprezentante, aia instruiti :)))) Cum zice si colegu', in afara de doua filtre si un ulei, pe care le faci la reprez doar daca vrei sa pastrezi garantia, mai bine eviti.
 14. Sigur ca da, in jur de 2000 euro. Depinde unde mergi sa o colantezi
 15. Cred ca la acest M3 te referi, culoarea (folia) intradevar arata senzational