LEXetORDO

Membri
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About LEXetORDO

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/30/72

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  5

Contact Methods

 • Gmail
  lexetordo

Recent Profile Visitors

509 profile views
 1. Salve. E posibil sa se fi strans mizerie sub buton si sa nu faca contact. Eu am patit la fel cu butonul INFO. Vezi discutia aici. Incearca sa-l apesi in socuri . Adica pur si simplu loveste-l tare cu degetul.
 2. Nimic nimic? ...Bănuiesc că nu poate fi pornit manual, dar, prin diagnoză, poate fi identificată sau modificată temperatura la care pornește?
 3. Ok...si cum il faci sa porneasca daca nu porneste automat? Am inteles, trebuie sa fie sub 5 grade afara si temperatura apei sub 70, dar daca sunt intrunite conditiile astea si webasto nu porneste cum poate fi pornit? Mie mi-a pornit iarna trecuta. Am observat ca iarna asta se incalzeste apa mai greu si am presupus ca webasto nu a pornit. Nici nu-mi afiseaza ceva ca sa vad ca a pornit sau nu...
 4. Da..E ok..S-a remediat. Merci
 5. Am observat că deși editez profilul să-mi apară Mazda 5 la modelul mașinii, după ce-i dau Save, îmi apare modelul CX-3. Și ciudat e că n-am văzut în profilul nimănui Mazda 5. Cei care au postat că au diverse variante de Mazda 5, au în profil CX-3. Puteți vă rog să verificați?
 6. Nu se reglează manual în sensul că ai vreun buton din care să faci asta. Se reglează ori cu ajutorul interfeței WDS ori .... mai bine citești tu pagina din manual. Dar eu îți recomand să te duci la cineva care s-o pună pe computer și să-ți corecteze nivelul farurilor dacă abaterea e mare. În principiu senzorul de nivel reglează automat farurile dacă ai farurile pornite și mergi cu o viteză mai mare de 8 km/h pentru mai mult de 4 secunde. PS: te rog frumos ca "discuțiile' pe care le deschizi să aibă titlul corespunzător problemei pe care o ridici. Ai deschis o discuție cu titlul nick-ului tău în care întrebi de navigație și acum ai deschis alta cu tipul mașinii tale în care întrebi de faruri...Puțină concentrare... PPS: în plus, nu ne-ai spus ce-a avut pedala de ambreiaj de cupla jos.....
 7. Dacă a rezolvat-o din mai, ştii cumva care a fost cauza? Poate de obicei sunt garniturile, precum zici, dar concret, în cazul de față, ce-a avut? Mai învățăm şi noi, mai împărtăşim o experiență, nu doar întrebăm... Hmmmm, ce zici @florintoni? Dai şi un răspuns p-aci? Merci!
 8. Cred că trebuie schimbat. Mai bine te duci la service să nu pățești ca mine.
 9. La cât mai mulți km fără probleme. S-o vezi în service doar la revizii.
 10. Am văzut pe OLX că se vând cu 50 de lei dar nu mai noi de 2013-14
 11. La ce te referi cand zici ca masina e oprita? Adica (1) martorul e aprins cand e pus contactul si se stinge cand pornesti motorul, sau (2) martorul e aprins cand masina sta pe loc cu motorul pornit si se stinge cand te pui in miscare? Daca (1) atunci e normal. Daca (2) diagnoza ca sa vezi despre ce eroare e vorba. Arata ca cel din poza atasata?
 12. Off topic: ți apăsat butonul CLOCK până începe să clipească ora apoi apeși butonul SET sau INFO până ajungi la ora pe care vrei s-o afișeze. Apoi mai apeși o dată butonul CLOCK și va începe să clipească ”minutarul”. îl reglezi cu SET sau INFO. Închei setarea cu butonul CLOCK.
 13. Din ceea ce am citit, sistemul Advanced Keyless de deschidere și pornire a vehiculului, fără a introduce cheia în contact, are Smart-Cardul (telecomanda) prezentat de @sosoph. A mea e la fel. Smart-cardul poate avea 2, 3 sau 4 butoane. Este necesar să ai Smart-cardul la tine și nu doar cheia pentru ca sistemul keyless să poată iniția pornirea. Cât despre deschiderea de la butonul din mâner, sunt trei condiții ca această să funcționeze (dacă nu sunt erori în sistem): - cheia să nu fie în contact - butonul de pornire să fie în poziția UNLOCK - Smart cardul să fie în raza de acțiune a antenei din dreptul ușii Poate este necesară, totuși, o diagnosticare cu interfața WDS.
 14. Se pare că versiunile de mai sus sunt valabile pentru SUA și Canada. În Europa există trei niveluri de echipare, versiunea de bază Confort (numai pentru cele două motoare mai slabe), Exclusiv și Top pentru cele două motoare mai mari, aici diferența făcând-o dotarea. Nivelurile de echipare pot diferi de la o țară la alta. Motoare pe benzină : 1.8 MZR - 1798 cc și 85 kW (115 CP) (Confort) 2.0 MZR - 1999 cc cilindree și 107 kW (145 CP) (Exclusiv și Top) Motoare diesel : 2.0 MZR-CD - 1998 cc și 81 kW (110 CP) (Confort) 2.0 MZR-CD - 1998 cc și 105 kW (143 CP) (Exclusiv și Top)
 15. Gata lume. Am rezolvat cu butonul INFO. Era contactul murdar. Am potrivit ceasul și-am intrat și-n computerul de bord. Pictures follows: