SorinG

Membri
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

About SorinG

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. Da, romanii sunt experti la toate n-ar zice niciodata "imi pare rau, nu stiu sa va raspund, ma interesez".
 2. Salutare, Legea noua a intrat in vigoare pe 21.12.2017: http://legislatie.just.ro/Public/DetaliiDocumentAfis/196038 La articolul 2, după alineatul (3) se introduce un nou alineat, alineatul (3^1), cu următorul cuprins:(3^1) Autovehiculele destinate transportului de persoane care au, în afara locului conducătorului, cel mult 8 locuri pe scaune se supun primei inspecții tehnice periodice la 3 ani, dacă la data primei înmatriculări în România au fost noi. Deci pentru masinile noi inmatriculate dupa data de 21.12.2017 ar trebui sa se aplice aceasta regula - primul ITP la 3 ani.
 3. Inlocuirea difuzorului? Nu m-am gandit la asta, zgomotul se aude fara sa pun muzica.
 4. Eu am sesizat primele zornaieli enervante in portiera soferului dupa primii 10k km. Am fost in repetate randuri la BDT dar nu au reusit sa rezolve. Intre timp au aparut si alte zornaieli de exemplu in zona pilonului de care e legata centura de siguranta. Aceste zgomote apar si dispar din senin, nu neaparat doar pe drumuri denivelate si incerc sa le ignor, pentru ca mi se par imposibil de rezolvat. Reprezinta marele minus al masinii.
 5. Am fost la Mazda BDT pentru o verificare si mi-au inlocuit nu stiu ce modul pentru stergatoare. Nu am avut probleme nici inainte nici dupa aceasta operatiune.
 6. Care era problema? Ce anume cauza scartaitul?
 7. Salut, referitor la liniile de ghidaj, intr-adevar nu corespund 100% cu realitatea, dar nici nu ma bazez pe ele pentru a incadra masina "la limita".
 8. Salut, daca ai comandat si adaptorul de cablu pentru camera, o sa mearga fara sa tragi alt cablu pana la bord. Mai anevoios va fi sa desfaci si sa montezi la loc plasticurile de la haion.
 9. E zdranganitul ala enervant de la portiera soferului, si eu l-am dobandit in primii 10 mii de km si nici pana acum nu i-am dat de cap (dupa 3 drumuri la BDT). La mine se aude chiar si cand nu pun muzica in boxe. Probabil de vina sunt elementele incuietorii sau elementele din spatele butoanelor de pe maner.
 10. Exact pe acela l-am cumparat si eu, iar filtru de polen Corteco, cu carbune activ.
 11. Am facut si eu revizia a 2-a la BDT (38.000 km in 1.5 ani), 925 de lei: schimb ulei, filtre, lichid frana si placute frana fata. Am cumparat separat din alta parte filtrul de aer, de polen si placutele de frana fata (TRW), toate au costat 270 lei.
 12. Am avut si eu problema asta, nu era bine prinsa husa scaunului soferului.
 13. Eu am fost cu zornaitul ala din portiera soferului de 3 ori la BDT. De fiecare data mi-au spus ca au desfacut foaia de usa si au adaugat burete fonoabsorbant. De fiecare data zgomotul a reaparut la scurt timp dupa "reparatie". Intre timp a aparut si un scartait si la portiera stanga-spate, acum am concert... m-am cam resemnat.
 14. Am si eu jantele alea, le poti vedea aici:
 15. Pe mine ma enerveaza Sper sa nu ramana vreunul din noi in drum din cauza asta.