Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Andrei123

Membri
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Andrei123

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Prahova
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. si la mine apare zgomotul in zona asta la orice denivelare . am observat ca daca apas pe elementul cromat care "leaga" cele 2 rotite de temperatura ...sunetul dispare . am sesizat la Mazda Ploiesti . deocamdata niciun raspuns . Tine-ma te rog la curent cu situatia / rezolvarea in cazul tau.
 2. sper sa se inteleaga
 3. eu mi-am colantat cu negru lucios plafonul (mi se pare ca arata mai bine asa decat doar cu spoilerul negru). caut pe cineva sa faca acele trimuri ca in video (am gasit o firma care le colanteaza dar nu cred ca rezista prea mult .+ costa cam 550 lei )
 4. salutare . voi patiti asa cand deschideti usa soferului / usa pasager fata ? (elementul negru lucios de pe usa din spate se misca/e agatat in colt atunci cand deschid usa din fata) 1_x264.mp4
 5. Eu nu am primit decat o confirmare verbala , nu fisa , nu semnatura pe vreo foaie .
 6. Salut . Cei care ati avut problema cu aerul (de ex. baga aer cald - de 28 grade la temperatura setata de 20) , ati rezolvat.o in service ? Eu am fost (la Arian Pipera) , am lasat masina aprox 1h si la final mi-au zis ca ar trebui sa nu mai am problema . Doar ca...am in continuare .
 7. mie mi s-a dat pretul de 252 lei (scris pe un biletel , alaturi de alte accesorii) pentru tavita hatch la Arian Pipera (cand am ridicat masina pe final de august)
 8. Intrebare intrebatoare . E normal ca o masina noua sa fie livrata cu rotile echilibrate cu valori de : 85g roata spate dreapta . 60g roata spate stanga . 70g roata fata dreapta ?
 9. salut . stiti cumva daca in trecut s.a vandut la noi modelul mazda3 G165 AT sau daca ar putea fi in oferta pe viitor ?
 10. Salutare . Tot cochetez cu ideea de a cumpara o mazda 3 . Marea dilema (recenta) e ce tip de motor sa fie . g120 sau CD150 - ambele AT .Masina va fi cumparata pe firma . Fac 20 - 25.000 km / an - 45% pe DN1 si 55% in oras (drumuri relativ scurte) .O zi de munca (mai complexa ) arata cam asa : 25km dus pe DN1 - 40 km prin oras - 25 km intors . Conduc un golf 5 2008 benzina- 75kw - 102 cp . cutie manuala si caut ceva mai puternic, mai cu zvâc.