MirceaH

Membri
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About MirceaH

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Hunedoara
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

257 profile views
 1. Eu mă gândesc să le desfac sa le curat și să gresez. Poate rezolv ceva.
 2. Eu nu mai folosesc plierea că poate nu se mai deschide. Încearcă să o ajuți un pic cănd trebuie să se deschidă/închidă sa vezi dacă merge.
 3. Nu am stiut ca poti sa cumperi kitul de la ei. Cat a costat?
 4. Suna la service-ul tau preferat Mazda. Fa o programare pentru upgrade. Costul este de 200E. In acest cost intra montarea de cabluri noi, modulul de USB(cel din cotiera la M3) si update de soft. Dureaza ~1.5h. Softul dureaza aproape 1h. Uunii zic ca pe IOS merge mai bine ca pe Android. Eu am android si am avut mici nepalceri dar au fost de la aplicatia Android Auto dar cu update-urile ce au urmat problemele s-au rezolvat. Eu folosesc un telefon cu Android10 cu aplicatia built-in. Bafta!
 5. Informatia o am de pe site-ul de mai jos si se pare ca scrie ca e doar 50% pentru Romania https://infotainment.mazdahandsfree.com
 6. Mai bine investește în Android Auto. Plătești o dată si e pe viață. Cel puțin pe viață mașinii. Am testat navigație mașinii cand am luat masina SH din DE. Este foarte buna doar ca in RO acoperirea nu trece de 60%. Concluzia Android Auto.
 7. Si eu am acelasi model de masina si inca de acum 2 ani cand am luat-o second(63.000km) agata un pic la schimbarea vitezei. La mine agata la rece si după ce ma plimb cu ea nu mai simt. Mai frecvent simt la schimbarea cu plus(in sus) a vitezelor. La schimbarea cu minus(in jos) aproape deloc. Pentru ca nu e grav am trăit asa cu ea pana acum. La prima mea revizie la reprezentanta mi-au zis ca e OK sau normal(nu mai tin minte). Bine tipul a condus mașina după ce eu venisem dela 200km deci nu a fost de la rece.
 8. Salut, Si la mine cand merge cand nu merge cea din stanga si din aceste motiv din vara anului trecut nu am mai pliat oglinda. A incercat cineva sa desfaca sa vada ce este acolo? E de la motor sau de la altceva? La service am intrebat de problema si fara sa clipeasca mi-a facut oferta de schimbare doar motor. Acum am varianta sa schimb motorul sa sa nu o mai pliez. Din nefericire nu mai am garantie.
 9. Nu cred ca producatorii l-au pus degeaba acolo.
 10. Mersi!
 11. Si atunci inseamna ca primul stergator era pentru varianta produsă in Japonia. Ce cod are acela. A mea este făcută in Japonia si de aia intreb? Mersi!
 12. Si eu sunt interesat pentru cel de pe spate. Deci tu ti-ai luat modelul DRA-030 iar masian ta unde este facuta?
 13. Mersi! Am căutat înainte dar după Android Auto nu după AA.
 14. Are cineva telefon cu Android 10. Este vreo problema la conectare sau ...? Știu că la Android 10 Android Auto este cuprins in sistemul de operare. Cum Android Auto nu este disponibil pentru România mă pot gândi la tot felul de probleme.
 15. Nu cred ca vreun producator iti impune sa cumperi de la ei anvelope. Ai jenți jante de iarna? Pentru jenți jante poti apela la service pentru varianta original. Cat despre anvelope cauta ce este mai bun la pretul cel mai bun. Nu te zgârcit zgarci. Baftă la cumparaturi.