Adrian73

Membru Asociatie Club Mazda
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Adrian73

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-30
 1. Am montat eu aparatori de noroi. Se incadreaza bine pe masina, nu sunt foarte mari ca la alte marci. Ca si pret cu montaj la BDT, 615 lei cu reducerea de membru asociatie.
 2. Soluție salvatoare după ce vine roata de rezervă nu există, e mai rău ca în configurația actuală!
 3. Se simte, iar cu aerul condiționat pornit se simte și mai bine.
 4. Face parte, dacă nu ma înșel, din Luxury Pack.
 5. Am pățit și eu același lucru, mașina nu avea 200 Km, rezervorul plin tot pe undeva pe la 3/4, făcut plinul și nimic, a rămas la 3/4. Indicatorul nivelului de benzină și de autonomie funcționau, în sensul ca nivelul de benzină și autonomia scădeau. După circa 200 Km am realimentat și toate bune și frumoase, nu s-a mai manifestat fenomenul. Și atunci cum îți explici că oglinda de pe ușa din dreapta nu vibrează, e mai groasă tabla?
 6. Din cate înțeleg, vibrațiile apar doar la oglinda stângă, nu cumva vibrațiile apar doar la mașinile care au nivelul de echipare GT Plus, si cazul meu, unde oglinda din stânga este electrocromă? Ar fi interesat de știut dacă cei care spun ca nu sesizează vibrațiile au echipare Standard sau GT.
 7. Confirm si eu vibratiile din oglinda stanga, cred ca vibreaza doar "sticla" carcasa nu pare sa vibreze. Oricum, daca n-ar fi atras atentia @CatalinMC, n-as fi sesizat, pentru mine nu este foarte deranjanta.
 8. Kit roata rezerva a costat 3.400 lei, a inclus roata rezerva, polistiren, cric si mocheta. Montajul gratuit. Nu incape roata pe 16 si nici SCB peste.
 9. Joi am fost la BDT si mi-au montat kitul cu roata de rezerva. Dupa cum intuiam, in configuratia actuala SCB-ul devine istorie. Ce este deranjant este ca am mentionat inca de la plata rezervari ca doresc ca masina sa fie echipata cu acest kit si evitam astfel toata povestea cu montatul, demontatul SCB. Asadar, daca intentionati sa achizitionati acest kit ulterior, anuntati reprezentanta sa nu mai imobilizeze masina prin Belgia 2 saptamani (cazul meu) sa monteze SCB-ul. Daca este cineva interesat de SCB, donez tot kitul, se monteaza usor.
 10. Nu au schimbat cu nimic configurația din zona roții de rezervă, au montat doar acest SCB peste. Utilitatea acestui SCB rămâne la aprecierea fiecăruia. Pe mine nu mă ajută la nimic, practic sub el nu intră mare lucru, o umbrelă, pachetul legislativ pe l-am înghesuit cu greu, spațiul este cam de 8-9 cm, de aceea întrebam eu într-o altă postare dacă după montarea roții de rezervă acel spațiu va mai exista.
 11. Am avut fosta masina M3/2017 culoarea gri machine, mai putin rezistentă la ciupituri nu cred că există. Poate am fost eu ghinionist!
 12. @XTL, @iulium vă mulțumesc pentru urări. Legat de data fabricației, in Certificatul de conformitate este trecuta data de 07.02.2020, data pe care o stiam inca de la începutul lunii Martie, iar ca data de livrare era trecuta 31.03.2020 cu toate ca in Decembrie 2019 când am facut comanda era menționată luna Aprilie. Întârzierea livrării s-a datorat, conform spuselor celor de la BDT, montări SCB, lucru menționat într-o postare anterioară. Cu alte cuvinte, în cazul meu, mașina ajungea mai devreme decât era planificat dacă nu era supusă modificărilor SCB.
 13. Am primit eu ieri masina, cu intarziere de 2 saptamani. Motivul intarzierii, montarea, se pare ca la Anvers, a noului smart cargo. Personal nu inteleg utilitatea lui, se pierde din volumul si asa mic al portbagajului. Sunt curios daca se va putea monta kitul de roata de rezerva pe care l-am comandat sa vina odata cu masina si n-a venit din diverse motive. Am gasit in torpedou si o brosura cu prezentarea SCB, n-am avut curiozitatea si nici timpul necesar s-o rasfoiesc. Ca si concluzie, preferam sa nu beneficiez de acest SCB.
 14. Am comandat si eu CX30, tot la BDT, pe data de 05.12.2019 iar in contract este mentionata ca termen de livrare luna Aprilie. Pe 17.03.2020 am fost si eu sa aplic la programul rabla si mi-a transmis ca masina este pe drum si are ca termen de livrare 31.03.2020. Pentru ca ai comandat masina cu 8 zile mai tarziu decat mine sa ai intarziere in livrare de aproape 2 luni mi se pare prea mult, poate este o greseala.
 15. La BDT kitul roata de rezerva este 3.390 lei.