Klaudiu

Membri
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About Klaudiu

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5

Recent Profile Visitors

685 profile views
 1. Se pare ca s-a rezolvat. Azi a rutat foarte bine prin Bucuresti. Era de la AA. Pe telefon Waze mergea normal.
 2. Suntem departe.
 3. https://www.xda-developers.com/ssamsung-galaxy-flagships-wireless-android-auto/
 4. Problema asta o avem toti posesorii ai unui model 2017. Daca gasesti o solutie te rog sa ne-o impartasesti si noua. Eu am avut o problema cu catadioptrul din bara pe spate care s-a desprins si pana nu am facut reclamatie la protectia consumatorului nu au rezolvat problema pe garantie. Iti dai seama la vopsea......
 5. Am gresit. Scuze. Da, m-am referit la footrest din greseala. Aparatorile pe care le-am cumparat se potrivesc perfect cu gaurile deja facute de producator. Si se fixeaza cu suruburile auto filetante din pachet sau cu "negresele" de rigips.
 6. Evident ca trebuie sa dai gauri sa prinzi suruburile. Nu cred ca se fixeaza doar in mocheta. De aceea am ales varianta cu scai. Foarte buna alegerea pe care am facut-o.
 7. Aliexpress. Am cumparat setul de 4 bucati la 100 Lei si s-au potrivit ca o manusa. La fel si in cazul suportului de aluminiu pentru picior. Prinderea este cu scai si sta foarte bine de un an si ceva.
 8. Am avut eu si s-au rupt.
 9. E luata de la Arian. Am vazut numarul azi.
 10. A aparut una la fel pe strada la mine. Ai treaba sau locuiesti in Sect.5, Giurgiului?
 11. Ai grija la lungimea cutiei. Lungimea de 170 cm este in regula. Mai lunga, o sa ai probleme cu deschiderea haionului.
 12. Nu inca. Sper sa reusec sa trec si eu tot la BDT, pana in iarna.
 13. Vreau eu invitatie daca mai este valabila. Multumesc anticipat.
 14. In principiu, da. Datorita bicicletelor numarul de inmatriculare este ilizibil. Se obtine al 3-lea numar de la inmatriculari, special pentru astfel de situatii. Ai carlig din fabrica sau after market?