Ronfrown

Membri
 • Content count

  123
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ronfrown last won the day on June 12

Ronfrown had the most liked content!

Community Reputation

34 Excellent

About Ronfrown

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3
 1. Si daca si-ar lua acum alte masini, crezi ca ar avea alta pozitie la volan ? Cum zicea si colegul de mai sus : generalizare sf [At: HEM 1927 / Pl: ~zări / E: generaliza] 1 Operație logică prin care se trece de la noțiuni cu o sferă mai restrânsă și un conținut mai bogat la noțiuni cu o sferă mai largă și un conținut mai restrâns. 2 Oferire a unei formulări (sau a unei expresii) sintetice mai multor situații particulare care au unele trăsături comune. 3 Extindere mintală a însușirilor comune unui grup de obiecte sau de fenomene asupra tuturor obiectelor și fenomenelor din clasa respectivă
 2. De unde stii ca povestea e reala ?
 3. CX3 2018, aproape 30 000 km majoritatea extraurban, nici o problema pana acum.
 4. https://carsmobilemechanic.co.uk/brake-pad-spring-clips-why-you-need-them/
 5. La noi masina se ia dupa volum, nu dupa nevoi :). Mai mare=mai bun.
 6. De aici : https://www.stekautomotive.com/warranty Maintenance & Care Instructions (PPF & top-coated PPF)
 7. Altfel se intampla asta ? Remove stains as soon as possible. Use isopropyl alcohol to remove stubborn stains. Avoid cleaning the film in direct sunlight or in high temperatures. Caution: Dirt, debris, and stains left on the film may discolor the film if not removed immediately. Take care to prevent discoloration, which may be more noticeable on lighter-colored cars.
 8. Doar pentru cineva care gandeste comparativ. Posibil ca atunci cand au proiectat masina sa fi avut ca obiectiv altceva, nu aceleasi performante ca Honda.
 9. Problemele astea se rezolva amiabil cu dealerul sau daca nu, la ANPC. Pe forum nu cred ca te poate ajuta cineva. Nu e vorba de nepasare, dar indignarea ta nu e indreptata unde trebuie.
 10. Daca era atat de important, da. Era oricum mai benefic decat sa te plangi pe forum.
 11. Pe site-ul Mazda apar doar Asko, BDT si Arian...
 12. Nu era mai simplu, daca tot ai Casco, sa o repari la un service autorizat Mazda ?
 13. Le-am ratat intr-adevar :). Am avut oarecum acelasi sentiment legat de calitatea suspensiei la drive test, dar am zis ca poate un test de 30 minute nu e chiar concludent, sau ca masina de test e mai "obosita". Problema nu era doar hurducaiala, ci si faptul ca asta provoca tot felul de zgomote prin interior. Din ce vad acum, nu era o problema cu masina de test sau obisnuinta cu alte masini
 14. Interesant, de suspensii n-am auzit pe nimeni plangandu-se pe aici (sau n-am observat eu). Care e problema cu ele ?
 15. In articol e vorba de problemele modelelor anterioare.