Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

gidum

Membri
 • Content count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

42 Excellent

About gidum

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

827 profile views
 1. Unde ai facut operatiunile si la ce costuri? Cele 2 curele le-ai schimbat la recomandarea serviceului sau in urma unor probleme? O copie dupa deviz ar fi utila...
 2. Am avut si eu o situatie similara acum vreo 3 ani cu Mazda, cand nereusind sa ajung la o punte de comunicare cu cei din Romania, am trimis mail la Mazda Europa - customer_relations@mazdaeur.com. Ca sa vezi, cei de acolo au redirectionat plangerea tot in Romania, catre Dorian Basamac. Practic, am ajuns in punctul de unde am plecat.
 3. Nu-i cunosc pe oamenii care ti-au recomandat baterie de 80Ah, dar eu as merge dupa manual, unde Mazda recomanda baterie de 55 sau 65 Ah.
 4. La masina mea, bateria a fost schimbata la BDT cu Exide Start-Stop EFB 60Ah 520A 12V EL604. Este pe masina de peste 2 ani jumate si nu am avut probleme cu ea de atunci. Mai scria un coleg ca si masina lui, BDT i-au pus baterie Exide:
 5. Eu am aceeasi senzatie cand am rotile de iarna pe 16". In schimb cu rotile de vara pe 18" nu am experimentat ce ai descris tu. Nici macar cand merg pe A2 pe bucata dintre Bucuresti si Fundulea care este sub orice critica.
 6. Este varianta cea mai ieftina - merita incercata daca pretul nu depaseste 150 lei. Ti-a recomandat si unde sa mergi? Am fost si eu in situatia asta acum circa 6 luni si am optat pentru inlocuirea volanului - este varianta cea mai costisitoare. Acum, daca as fi din nou in situatia respectiva, as merge la cineva sa-mi inlocuiasca pielea.
 7. Au mai fost cateva cazuri (izolate ce-i drept) reclamate pe aici cu aceasta problema, in special la sedan. Poate gasesti ceva ajutator si in videclipurile de mai jos. https://www.youtube.com/watch?v=6fVgBwTX_wQ https://www.youtube.com/watch?v=jF55uUz4OHU https://www.youtube.com/watch?v=hmJnp42VKD8
 8. Jantele sunt 6.5Jx16, ET50, 5x114.3, 67.1 mm. Daca nu gasesti cu ET50, poti lua linistit si cu ET45.
 9. Cu siguranta ca se poate. Ai trei dealeri in Bucuresti (BDT, ASKO si Arian)... suna-i pe toti si vezi cine iti ofera cel mai bun pret.
 10. Se va schimba pe garantie, nu-ti fa probleme. La generatia M3 2014-2018, pielea (daca este piele) de pe volan si de pe schimbator este de o calitate foarta proasta.
 11. vin-info pentru ca are avantajul de a arata inainte sa platesti daca exista istoric de daune sau istoric numar km. Acum depinde si pentru ce doresti: istoric service, numar km sau daune. Personal as folosi un astfel de site doar pentru istoric daune. Cred ca inregistrarile de daune apar doar daca masina a fost implicata intr-un accident si reparatiile s-au realizat pe baza rca/casco sau la o reprezentanta. Daca masina fost reparata in regim propriu, sigur nu vei gasi informatii utile.
 12. Dupa dimenensiuni sunt ce trebuie, iar ca aspect arata super bine. Despre marca nu stiu mare lucru. Daca-ti plac, nu sta pe ganduri.
 13. Scoate-l si vezi daca e ceva neprins pe acolo.
 14. Ma indoiesc ca ai senzor TSR pentru ca acesta se gaseste pe echiparile cu head up display, deci de la Revolution in sus.