LucianParaschiv

Membri
 • Content count

  205
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 Excellent

About LucianParaschiv

 • Rank
  *
 • Birthday 02/05/79

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5

Contact Methods

 • Gmail
  lucian@ddkatt.ro

Recent Profile Visitors

1381 profile views
 1. Nu am fost exact in exprimare, ei sustin ca reglarea se face doar la pornire, eu nu neg, spun doar ca am vazut o de multe ori regalandu se si in mers.
 2. Am si eu probleme cu farurile, de la inceput, Rev Top 2017, am atentionat la fiecare revizie, din pacate doar verbal, pana acum 1 an cand am insistat sa le regleze, bine inteles ca au facturat o reglare "la ochi", le am calculat si grade si abatere la distanta, parca 1,5 grade sau 20 cm la 15 m distanta, mi au spus de la Bdt ca se poate face doar putin sub semn si ca e important sa o pornesc pe o suprafata perfect orizontala, prostii, se regleaza din mers si am vazut asta de mai multe ori. Le-au reglat, acum merg 90% din cazuri mai jos, inainte era mai sus si 10% e ok, cand am si greutate mai mare in masina. In plus, dupa reglaj, tremura farul din stanga, asa ca la Aro. Cred ca ar trebui sa facem o sesizare in grup la Mazda Romania, daca mai sunt doritori, eu ma bag. Am pus postarea de pe discutii generale, in caz ca n ai citit o. O sa fac saptamana asta o programare la Arian, incerc si la ei, mi s au parut mai cooperanti decat BDT ul, mi se pare de ... ca nu ma pot bucura de farurile led...
 3. Cutia automata e super tare, am diesel 175cp, 50k facuti, singura "zmuceala" sesizata este atunci cand e frig si motorul e rece, s a intamplat de cateva ori in 2,5 ani, deci nici eu nu am nimic de reprosat momentan.
 4. Am si eu probleme cu farurile, de la inceput, Rev Top 2017, am atentionat la fiecare revizie, din pacate doar verbal, pana acum 1 an cand am insistat sa le regleze, bine inteles ca au facturat o reglare "la ochi", le am calculat si grade si abatere la distanta, parca 1,5 grade sau 20 cm la 15 m distanta, mi au spus de la Bdt ca se poate face doar putin sub semn si ca e important sa o pornesc pe o suprafata perfect orizontala, prostii, se regleaza din mers si am vazut asta de mai multe ori. Le-au reglat, acum merg 90% din cazuri mai jos, inainte era mai sus si 10% e ok, cand am si greutate mai mare in masina. In plus, dupa reglaj, tremura farul din stanga, asa ca la Aro. Cred ca ar trebui sa facem o sesizare in grup la Mazda Romania, daca mai sunt doritori, eu ma bag.
 5. Am facut azi ITP si am pus tester lumini, e in parametrii. Cred ca problema e de la senzorul de nivel, si inainte avea momente in care era ok, cam rare dar existau. Daca stie cineva ceva concret m ar ajuta, astia de la reprezentanta sunt varza toti!
 6. Sa inteleg ca se face din soft? Nu exista varianta de reglare mecanica?
 7. Va rog ajutati-ma cu o modalitate de reglare faruri led pe inaltime, de 2 ani de cand am masina, la fiecare revizie mentionez, verbal, ca sunt prea sus, la ultima revizie m-am dus cu temele facute, 1,8 grade mai jos sau 31 cm la 10 m distanta, nefolositor, Bdt Splai nu a putut decat sa le dea in jos, asa la ochi si acum sunt prea jos, normal ca am platit, "orice se plateste, trebuia sa veniti in primele 2 luni...". Ma rog, am nevoie, daca stie cineva, cum si de unde se pot regla pe verticala, multumesc.
 8. La un drum mai lung pe autostrada a inceput oglinda stanga sa zdrangane ca la Logan, initial de la 150 km, ulterior de la 120 km/h, e schimbata, ma ia groaza sa ma duc la service cu problema asta, ii si vad ca verifica si e in regula, ceva idei?
 9. Aveti idee ce acte imi trebuie daca merg in Turcia cu masina leasing?
 10. In caz ca uitati portofelul acasa!
 11. Le am schimbat pe ambele, in garantie, mi au cerut sa fac fotografii atunci cand se blocheaza, Bdt Splai.
 12. Intr adevar, daca esti “dependent” de telefon, mai mult incurca, daca nu esti e ok, eu folosesc waze pe ecranul masinii, merge acceptabil si primesc apeluri, la nivelul asta ajuta, mai multe nu poate. Merita doar 3-400 lei, maxim.
 13. Nokian 17 si eu, nota 10 pe zapada, probate suficient pe la munte, cam zgomotoase pe uscat la viteze peste 130, recomand
 14. Hai ca m a derutat punctul si m am panicat ca ma fac astia mai rau ca de obicei! Conectarea se face doar prin cablu usb, am inteles bine?
 15. 1. Nici la mine 2. Ambele fac figuri, de 2 zile insa merg ca unse, ma chinui sa le prind pentru o foto ca mi au cerut de la service 3. N am patit, butonul merge mai greu ca celelalte si e greu sa l apas din greseala, era cineva pe aici care a patit, da cautare pe forum 4. Eu am diesel si e in jur de 10 l in Bucuresti, consuma mai putin cand sunt singur si merg mai agitat, nu stiu de ce