Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Wav3

Membri
 • Content count

  159
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

About Wav3

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Buzau
 • Model
  /

Recent Profile Visitors

551 profile views
 1. De departe cea mai frumoasa Mazda6 pe care am vazut-o vreodata.
 2. Da, cu Rabla. Am si mentionat ca pretul respectiv rezulta dupa aplicarea tuturor reducerilor.
 3. De la anuntul asta mi-a venit si mie idea de a facut Attraction din Challenge. Mie nu mi se pare mic pretul. E prima echipare, alba. Cand am cerut oferta la dealeri, anul trecut, pentru G120 Attraction Machine Gray/Albastra (nu mai stiu sigur) cel mai ieftin am "scos-o" la ~17000 dupa aplicarea tuturor reducerilor. Vezi ca sunt si vreo attraction-uri la pret relativ ok. Si eu pandesc un G120 sedan, cel putin attraction, minim 2017.
 4. Ca tot s-a adus vorba de M3 second-hand, am si eu o intrebare idioata: se poate face un M3 2017/2018 din Challenge in Attraction? Adica schimbat faruri si stopuri (sa fie led), volan (sa fie incalzit), schimbat scaune (pentru incalzire - asta e mai putin important) - implicit si consola centrala frontala, partea de butoane pentru incalzire volan/scaune. Result diferentelor nu prea ma intereseaza.
 5. A inceput nea Adrian. Cu dizalul se pare.
 6. @borgiax Sa va bucurati de ea! Este cumva fara pachetul Plus, adica de baza?
 7. E si la Mazda Ploiesti una la fel. Si una rosie.
 8. Designul este subiectiv. Dupa mine hatchbackul actual este un esec total, iar sedanul, desi arata mai bine fata de hatchback, este sub sedanul din 2018. Asta strict legat de exterior.
 9. Pai normal ca in primul rand conteaza culoarea masinii, dar asta nu inseamna ca nu conteaza si culoarea scaunelor. Oricum, chiar daca ar fi albe si nu s-ar incinge ele in mod direct, daca masina e inchisa la culoare tot arde aerul in interior. Si apa e uda.
 10. Textilul e mai mult spre maro si 99% se poate comanda si cu piele alba, asa cum s-a putut comanda si pana acum. Conteaza culoarea interiorului in idea ca fiind mai inchis se incinge mai repede.
 11. Chiar nu stiam ca exista. Merci frumos!
 12. Eu nu gasesc imagini cu asa ceva pe Mazda3. Poti pune un link/ceva te rog?