Mikael

Membri
 • Content count

  334
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 Excellent

About Mikael

 • Rank
  *
 • Birthday 12/30/77

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-5
 1. Salut, De care set vrei sa scapi?
 2. Stiu ca nu te încânta cu nimic, dar eu am așteptat aproape 9 luni dupa un CX 5. Poti merge la dealer sa renunți la contract si sa-ti iei ori o parte din bani si diferenta dupa ce vand ei masina sau cum te înțelegi cu ei. Am obținut un discount zic eu destul de mare.
 3. Vezi opinii si pareri despre fiecare si trage o concluzie. Ordinea ar fi cea scrisă de tine.
 4. Sau Casco — vandalism. Asa a facut un amic cu o bara roasa de un câine.
 5. Si oare cu declarație pe propria răspundere nu poti sa te deplasezi sa-ti ridici masina. 10. asigurarea de bunuri necesare desfășurării activității profesionale. Trebuie sa-ti ridici masina deoarece cu ea iti vei desfășura activitatea. Zic si eu.
 6. Pai daca tot il ai pe Ovidiu aici, de ce nu încerci la el. Multi dintre noi am facut la el si nu prea ne-am plâns, perfecțiunea sa stii ca nu exista.
 7. Poate ajuta: 早安 我从2015年开始有一辆马自达CX5 2.2柴油175 ch自动,并且已经观察到将近3个月,或者停止功能出现问题 它会正常启动(读取),并且在运行10-15分钟后会出于消耗目的而停用(请勿读取),否则会发疯,在整个城市中高达13% 如果太热,则可能会延长挡风玻璃。 这不是每天2-3天在每个房间中都可以正常消耗的维修方式,每个城市从7.2-7.5不再需要预热了。 马自达人民一无所获 如果您碰巧有人遇到问题或对此有任何想法,请给我按摩 预先感谢!
 8. Autosoft Vitan
 9. Cam dur totuși.
 10. Sa nu fie îndrăgostit dealerul.
 11. Esti sigur ca vine cu anvelope de vara ca eu am luat masina pe 07.12 si a venit cu anvelope de vara.
 12. Salut, A mai observat cineva ca dupa schimbarea oglinzilor datorita neplierii acestora sa înceapă sa tremure sticla? Citind pe forum si de aceasta problema, dupa achiziția mașinii am fost foarte atent la oglinzi si nu tremurau, dupa schimbarea “defectului” parca au început sa tremure.
 13. Tot asa e și in RO
 14. La BDT fara sa le fac reclama este in jur de 1000 lei AA.
 15. Nu cred ca o sa ai noroc, o sa dea vina pe acțiuni mecanice.