liquidLR

Membri
 • Content count

  200
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

liquidLR last won the day on December 28 2019

liquidLR had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About liquidLR

 • Rank
  *

Recent Profile Visitors

770 profile views
 1. Pe acolo. Mai exact 95g. "From 2019 on, the penalty will be €95 for each g/km of target exceedance." Sursa: https://ec.europa.eu/clima/policies/transport/vehicles/cars_en
 2. Pai din cauza poluarii le-a crescut pretul anul asta. Amenda de la UE pt fiecare masina care este vanduta si polueaza mai mult decat un prag (este in jur de 100g pragul). Dealerii din Romania o sa-ti zica ca e o minciuna, si ca a crescut pretul pt ca le-a crescut valoarea
 3. Pe net scrie ca anu asta trebuie sa aiba emisii WLTP sub 140 grame pt rabla. Se pare ca nicio mazda 3 cu cutie automata nu are sub 140 grame din pacate.
 4. are 11000 mile suedeze, adica 110.000km.
 5. Cu sau fara spaga?
 6. Si mie mi s-a parut mai zgmotoasa, da.
 7. Adaugi 20% de la cutia automata la consumul declarat pt masini cu cutii automate?:))
 8. Ar fi bine de cautat cerintele exacte si cumperi orice ulei care sa respecte acele cerinte. Mazda nu face ulei, are contract cu un producator care pune emblema mazda peste.
 9. Atat timp cat nu vine nimeni cu probe contrare, experimentele spun clar ca bc-ul de pe X minte :))
 10. Dovada ca nu isi merita jobul aia de la arian nord cum s-a repetatat in nenumarate randuri pe acest forum. Tara bananiera ca sunt inca neschimbati angajatii.
 11. Bara stabilizatoare nu este egala cu bara de torsiune. Daca spui ca nu, nu e la fel si la cele cu tractiune integrala, cu ce suspensie vine cx-30 awd?
 12. Nu, ca la noi e de la insecte
 13. El face un review a masinii pe care si-a cumparat-o, isi spune parerea, si este foarte util. Comentariul tau este cam nefolositor. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
 14. Nu trebuie neaparat sa fie nou. Important este sa fie cablu de date nu doar de incarcat, eventual il poti testa pe cel original.
 15. A mai fost aruncat zvonul asta de un dealer francez si desmintit de mazda franta. Eu nu cred povestea cu limitarea, dar ma rog. Eu cred mai degraba ca are bug softul motorului si se simte pe cutia manuala.