Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

monk

Membri
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About monk

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  6
 1. Are senzori pe roti, am montat eu (la vulcanizare) senzori pe rotile de iarna si mi-a aparut martor in bord + avertizare sonora cand s-a dezumflat una dintre roti. @andrei - sa te bucuri de ea fara incidente, frumoasa rau roscata
 2. Nu are eleron. Si pe mine ma bate gandul sa-mi comand dar sa-mi vina, s-o vad intai fara si mai vad dupa aceea. In schimb are cd player, lucru bun d.p.m.d.v.
 3. M-am plimbat si eu ieri cu o M6 2018 G94 Takumi. Multe nu prea am de spus ptr. ca am mers prea putin si am prins si trafic dar am apucat s-o duc in 6000 de ture si acolo motorul se aude destul de tare dar mie imi place cum suna cand este turat, poate si ptr. ca mie imi plac aspiratele Daca mergi asezat, linistit in regim de oras este cuminte, daca o calci, se trezeste, se “scutura” si trage destul de bine, liniar cum se spunea si mai sus. Cand am spus ca se scutura m-am referit la acel lag de 1-2 sec. specific automatelor. Cu butonul sport este mai responsiva, nu ceva extraordinar dar se simte. Nu este o masina sportiva ci de cruising, mers pe distante mai lungi dar care atunci cand ai nevoie si o calci, trage bine, motorul de 2.5 se simte, are cu ce. Am mai simtit diferenta intre M6 si CX5 cu acelasi motor pe care am testat-o in urma cu 3 luni, M 6-le este mai dinamic. Despre scaune pot spune ca m-am simtit foarte bine, eu am 1.75m si 90kg. Mi-am gasit pozitia la volan in 10sec. Ca fapt divers masina pe care am testat-o putea fi a mea dar ptr. ca am vrut alta culoare mai am de asteptat 1 luna pana vine a a mea care acum este undeva pe drum, in mijlocul oceanului.
 4. Am inteles de la BDT ca undeva prin iunie vor aduce in showromm M6 2018.
 5. Hai ca-i bine linuxgfx ca-mi dai sperante Ca fapt divers, pe strada unde am job-ul parcheaza de 2 saptamani o M6 2017 Machine Gray si nu o data m-au surprins colegii ranjind singur ca prostu’ langa ea :))
 6. Va salut, confirm si eu ca se ofera discount doar ca n-am fost asa de norocos precum Andrei, am obtinut putin peste 2000€. Eu am comandat luna asta o M6 G194, AT, echipare Takumi, culoare Machine Gray cu livrare in septembrie. Eu sper totusi sa vina in august sa ma prinda in concediu