bigbear333

Membri
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bigbear333

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Suceava
 • Model
  CX-5
 1. Salut. Astazi,dupa ce am scos pompa de benzina din rezervor, am observat ca a disparut clapeta ce obstrua intrarea in rezervor?! A mai patit cineva?
 2. Buna seara, De multe ori cand pornesc,ceasul arata ora la care a fost oprita masina(din ziua precedenta). Este setat pe sincronizare gps.Dupa pornire isi revine si arata ora exacta. Se intampla tot mai des in ultima perioada. A mai patit cineva?
 3. Intrebari: 1.Pt Europa - LIFETIME ( pentru cele cu soft peste 59.00.553 ) se poate face actualizare gratuita toata viata(peste cei 3 ani de gratuitate prin mazda toolbox)? 2.Daca am card imperecheat cu masina cu valabilitate updates harti 3 ani,se mai poate folosi alt card Lifetime? Multumesc.
 4. Nu ar trebui sa aiba legatura cu nivelul de echipare.E vorba de piulite,nu prezoane(am gresit eu cand am deschis topicul) Am dat deja comanda de altele( nu de la dealer).Sa vad ce vine.Pe un site unde am comandat prima data mi-au spus ca toate ruginesc si am renuntat la ei(erau de la SCC FAHRZEUG TECHINIK - Germania,desi si la MB mi-au ruginit) La Mondeo cu jantele de aliaj am primit piulite dintr-un fel de aliaj?? care nu au pic de rugina de peste 10 ani.
 5. Multumesc
 6. Buna seara, Dintre cei care ati achizitionat in ultimul timp cx5,v-au ruginit cumva prezoanele? Mie mi-au ruginit deja,cx5 ridicat in decembrie 2018.
 7. Multumesc! La mondeo imi dispersa pe toata luneta.
 8. Buna ziua, Este normal ca apa la spalator luneta cx 5 takumi 2018 sa curga ca un snur mai gros si sa nu fie dispersata ca la spalatorul parbriz? Multumesc.