bo7ygy

Membri
 • Content count

  58
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About bo7ygy

 • Rank
  Junior
 • Birthday 11/17/59

Profile Information

 • Locatie
  Prahova
 • Model
  CX-3

Contact Methods

 • Gmail
  manolachecristian@ymail.com

Recent Profile Visitors

634 profile views
 1. https://mynoisycar.com/heater-fan-noise-on-mazda-3/
 2. https://www.aliexpress.com/item/32690488447.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dJxndvq Suport telefon .
 3. Verifica presiune in roti. Cand am ridicat masina ,am intrebat daca au fost verificate rotile , raspuns afirmativ. Acasa am verificat presiune in roti, surpriza 4 bar.
 4. Pentru cine are abilitati si rabdare. https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/
 5. Am cumparat de la reprezentanta kitul, am actualizat de la 59.... la 70....,apoi am instalat unitatea si cablurile. Atentie , daca vrei sa montezi singur trebuie sa citesti f. bine instructiunile si sa respecti cu sfintenie pasii. https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda CONNECT Firmware/EU N/EU N Current Firmware https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda CONNECT Firmware/-CarPlay-AndroidAuto INSTALL/USB CABLE Installation Mazda Pdfs https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda CONNECT Firmware/-CarPlay-AndroidAuto INSTALL/Install VIDEOS https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda CONNECT Firmware/-CarPlay-AndroidAuto INSTALL Daca lipseste ceva cauta in. https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/ Atentie citeste cu atentie ,descarca instructiunile ,trebuie sa ai un cronometru langa tine.,sa apesi pedala de frana dupa 15 minute(cutie automata). Atentie se aplica pt Mazad cx 3, M 3,6 pana in 2019 ,pentru Mazda cx 30, M3 2020 se aplica alta actualizare.
 6. Am calatorit 3000km ,Bulgaria ,Turcia cu navigatia de pe Mazda, nervi si situatii imposibile. Am ajuns in tara am actualizat unitatea si am instalat Android auto. Google Maps e perfect ,comanda vocala si ajungi unde trebuie. Cu navigatia Mazda in Istambul am vrut sa las masina si iau Metroul sa ajung la hotel. In Bulgaria mai aveam 20km pana la intrare in Turcia si vama era blocata si un politist bulgar ma indrumat spre Kapicule ,am calarit cu navigatia Mazda niste drumuri de munte inguste de credeam ca m-am ratacit . Dupa 2 ore de mers pe coclauri ma depaseste o mazda de Galati, ura sunt pe drumul bun. Vreti navigatie alegeti Android Auto.
 7. https://www.mazda3revolution.com/threads/black-screen-mzd.229891/#post-2401643
 8. Se pare ca nu am fost inteles . Dezaburirea parbrizului se face folosind aerul conditionat,cand comuti pe dezaburire porneste compresorul. Faceam referire la situatia cand masina este oprita si are umezeala in interior, dupa o noapte de stationare iarna, toamna cand temperatura afara este scazuta parbrizul si geamurile sunt aburite. O metoda simpla pt a avea geamuri curate este folosirea de silicati.
 9. Si cu umezeala din covorase , tapiteria scaunului dupa o ploaie, zapada , tot cu aerul conditionat o eliminati? Majoritatea soferilor de tir folosesc metoda saculetilor cu silicat pt eliminarea umezelii din cabina.
 10. Pentru a inlatura umiditatea din masina folositi urmatoarea metoda.; Umpleti un ciorap cu silicat de litiera pisica (se gaseste in supermarket la hrana si diverse pentru animale). Silicatul absoarbe umiditatea , se usuca dupa o saptamana in cuptorul de microunde . Eu tin un saculet in torpedou .
 11. Salut ,azi pe DN 1 ,Ploiesti -Campina , Mazda cx 3 Titanium Flash.
 12. Verifica vizual la motor instalatia elecrica daca nu este roasa de sobolani. Ai un scurt in instalatie .
 13. Recomandarea pe hartie este 20000km sau 1 an de functionare. Daca masina merge mai mult in oras pe distante scurte, stil sportiv , 10000km .
 14. Aici gasesti toate raspunsurile. https://mazda3revolution.com/forums/2014-2018-mazda-3-skyactiv-audio-electronics/222058-mrcc-radar-cruise-control-retrofit.htm Succes si spor la treaba.