Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

bo7ygy

Membri
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About bo7ygy

 • Rank
  Junior
 • Birthday 11/17/59

Profile Information

 • Locatie
  Prahova
 • Model
  CX-3

Contact Methods

 • Gmail
  manolachecristian@ymail.com

Recent Profile Visitors

461 profile views
 1. Se pare ca nu am fost inteles . Dezaburirea parbrizului se face folosind aerul conditionat,cand comuti pe dezaburire porneste compresorul. Faceam referire la situatia cand masina este oprita si are umezeala in interior, dupa o noapte de stationare iarna, toamna cand temperatura afara este scazuta parbrizul si geamurile sunt aburite. O metoda simpla pt a avea geamuri curate este folosirea de silicati.
 2. Si cu umezeala din covorase , tapiteria scaunului dupa o ploaie, zapada , tot cu aerul conditionat o eliminati? Majoritatea soferilor de tir folosesc metoda saculetilor cu silicat pt eliminarea umezelii din cabina.
 3. Pentru a inlatura umiditatea din masina folositi urmatoarea metoda.; Umpleti un ciorap cu silicat de litiera pisica (se gaseste in supermarket la hrana si diverse pentru animale). Silicatul absoarbe umiditatea , se usuca dupa o saptamana in cuptorul de microunde . Eu tin un saculet in torpedou .
 4. Salut ,azi pe DN 1 ,Ploiesti -Campina , Mazda cx 3 Titanium Flash.
 5. Verifica vizual la motor instalatia elecrica daca nu este roasa de sobolani. Ai un scurt in instalatie .
 6. Recomandarea pe hartie este 20000km sau 1 an de functionare. Daca masina merge mai mult in oras pe distante scurte, stil sportiv , 10000km .
 7. Aici gasesti toate raspunsurile. https://mazda3revolution.com/forums/2014-2018-mazda-3-skyactiv-audio-electronics/222058-mrcc-radar-cruise-control-retrofit.htm Succes si spor la treaba.
 8. ,, Mazda has yet to receive reports of any accidents or injuries caused by the software issue.,, Oare Mazda citeste forumurile din America ? . Probleme si situati critice in trafic au fost semnalate. FILED UNDER
 9. Daca diametrul anvelopei este max +/- 2% da. http://www.calcule.ro/Compatibilitate-Anvelope/Cu-alte-anvelope.aspx ATENTIE! Roata slim se monteaza numai pe SPATE.
 10. Sistemul se activeaza din infotainment, avand trei setari de distanta. Cand masina sesizeaza ca ai piciorul pe acceleratie si te apropii de un obstacol actioneaza avertzare si frana automat , am simtit cu un biciclist si un ciudat care a iesit din parcare fara sa se asigure.. Am citit pe un forum canadian ca au montat MRCC, greu cu multe piese inlocuite si costuri ridicate, trebuiesc activate si functiile din cmu . Cauta pe forumuri si vezi daca merita . Daca emblema din fata este plina ,lucioasa ,masina are radar si poate dedecta obstacole ,daca este conturata ,nu.
 11. Atentie mare , trebuie sa citesti toate postarile si apoi sa instalezi. Daca nu respecti instructiunile si gresesti...cmu pa si bagi mana adinc in buzunar. Se face upgradee prima data si apoi se monteaza portul usb. Eu folosesc ultima actualizare pt. UE ...335, si merge sistemul foarte bine, nu am montat portul usb, sunt multumit cu navigatia de pe masina. Pt informatii suplimentare. https://mazda3revolution.com/forums/2014-2018-mazda-3-skyactiv-audio-electronics/230249-genuine-carplay-android-auto-all-here-now.html https://my.hidrive.com/share/hsodpqja.l#$/Mazda_Firmware
 12. Am luat in februarie 2019 pt cx3 , merge impecabil. https://www.olx.ro/oferta/card-harti-navigatie-mazda-connect-2-3-6-cx-3-4-5-mx-5-romania-2019-IDczTnP.html#83c0436cd8
 13. Butonul de pe usa comanda oglinda. Pe pozitia de mijloc pliaza sau depliaza automat oglinzile la inchidere/deschidere masina. Apasat pe inchidere pliaza oglinda , in cealalta pozitie deschide oglinda. La pornire,cutie automata ,benzina, apesi frana si actionezi o singura data butonul START-STOP si masina porneste. Daca nu vrei sa pornesti si sa stai in masina ascultand radioul, apesi butonul start-stop o data(fara sa apesi frana) si cu mana dreapta tragi usor de schimbator spre picior ,maneta fiind in P.
 14. Asta e zgomotul. Multumesc pentru raspuns . M-am linistit . Masina mea e singura cu un ,,tacanit,, la volan. Cand ne intalnim dau berea. Multumesc.