giurgiucv

Membri
 • Content count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About giurgiucv

 • Rank
  Junior
 • Birthday 05/27/79

Profile Information

 • Locatie
  Cluj
 • Model
  6

Recent Profile Visitors

252 profile views
 1. Dupa aproape o saptamana de la igienizare nu am mai simtit mirosul cu pricina.
 2. Multumesc de pont
 3. De acum incolo voi face curatarea facila cu spray grenada odata pe an. Flitrul de polen l-am schimbat personal dupa revizie cu unul net superior cu carbon activ E foarte buna ideea schimbarii la 6 luni.
 4. Operatiunea am facut-o la o firma care se ocupa doar de instalatii AC (Autodasis). Sper sa nu am ghinion.
 5. My bad, baieti. Este evident ca e vorba de filtru de polen (habitaclu). Apreciez umorul vostru.
 6. Salut, Am ajuns la 18k km, toate bune mai putin problema cu mirosul de plastic de la AC. Azi am facut o igienizare cu o solutie de curatare suflata pe la filtrul de aer. Astept sa vad rezultatul. Am mai luat o cutie portbagaj Thule sport dynamic alpin si bare transversale.
 7. Si eu am o problema similara, de miros ciudat cu AC pe auto. Masina are 18k km. Astazi am facut o igienizare cu ozon a instalatiei dar fara efect. Am inteles ca ar mai fi o igienizare cu solutie sub presiune pe la filtrul de polen. Daca gasesc unde se face in Cluj te anunt.
 8. Salut, Am luat de la Autosincron Cluj-Napoca
 9. mersi mult
 10. Stiti de unde as putea lua filtru de polen cu carbon? Am gasit dar doar simplu.
 11. Am facut prima revizie la Autosincron Cluj, am platit 820 lei. Masina are 13500 km si am primit un card de asistenta rutiera valabil un an. Am incaltat-o si cu ghete de iarna, jante pe 17 Mazda si anvelope Michelin Alpin 5 pentru care am platit 5600 lei.
 12. Multumesc, am sa verific. Masina merge execelent, deja am ajuns la 13k de km cu ea dupa un drum mai lung de 3000 km (consum mediu 7,8). Joi voi face prima revizie, si am sa le spun si de aceasta problema.
 13. Va salut, De ceva timp simt un miros total neplacut (chimic) cand pun clima pe auto, si AC trece pe eco. Cand anulez functia auto si intra AC nu mai miroase. Ma puteti ajuta cu un sfat?
 14. Felicitari pentru alegere, e deosebit de frumoasa. Sa o stapanesti sanatos si fara probleme.
 15. Pe la noi nu prea gasasti modelele mentionate. Am gasati Nokian WR D4 la un pret f bun sau Michelin/Alpin-5 cu 100 de lei mai mult