alex_c

Membri
 • Content count

  76
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

alex_c last won the day on April 26 2019

alex_c had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About alex_c

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

632 profile views
 1. da, e de la Luxury
 2. Masina are 2 ani si a inceput de cateva luni sa scoata sunetul asta, din cate am observat predominant cand e mai rece afara. Vor verifica oricum cand merg la revizie.
 3. Nu, vine din scaun, nu reusesc sa imi dau seama daca exact de la imbinarea spatarului cu sezutul sau nu, plus ca are momente cand nu se aude oricat m-as misca in el si momente cand se aude la cea mai mica miscare.
 4. Cu ocazia reviziei, peste 2-3 saptamani, le voi zice si de asta.
 5. Deci nu sunt singurul cu problema cu scaunul care scartaie in ultimul hal
 6. Am patit si eu acelasi lucru acum vreo luna, masina din fata mea a oprit, iar cand am oprit si eu s-a oprit motorul, asemanatoare situatia cu muritul motorului la manuala, nu mai reactiona in nici un fel. Dupa ce am oprit motorul si l-am repornit si-a revenit, iar de atunci mi se pare ca istopul este mult mai sensibil decat inainte. Voi ridica si eu aceeasi problema luna viitoare la revizie.
 7. Fix acelasi zgomot il am si eu, insa apare si dispare random, inclusiv cand stau pe loc cu motorul pornit, cald. Prima data l-am remarcat iarna trecuta, peste vara a tacut.
 8. Tocmai am creat acum un cont si se cere cardul ca etapa de verificare. P.S.: Functioneaza si validare cu card revolut
 9. Cand creezi contul pe ghiseul.ro ai nevoie de un card bancar emis pe numele titularului contului, asta fiind o modalitate de verificare a identitatii persoanei, in loc sa mergi la ghiseu pentru a-ti lua parola cum era pana la un moment dat. Odata creat contul, impozitele se pot achita cu orice card, emis pe orice nume.
 10. sau ceva de genul asta https://www.ikea.com/ro/ro/p/bortberg-perna-lombara-negru-10461010/
 11. Nu e pe safety, cred ca pe luxury e. Si eu ma asteptam sa am functia dar din pacate nu e.
 12. La BDTul de pe Splai
 13. E ultima versiune, din moment ce eu am insistat sa faca actualizarea am si verificat sa fie versiunea corecta Cautam in mod special activarea limitelor de viteza in HUD cu waze pornit prin AA, asa ca am observat imediat ca este actualizarea facuta, mi-au confirmat si ei ca varianta instalata este 47 lucru care s-a vazut si in meniu cand am intrat ulterior pentru verificare .
 14. Mie mi-a fost facuta actualizarea la BDT, la cerinta mea, cand am fost la revizie la sfarsitul lui martie. Initial au fost cam reticenti insa au verificat si intradevar exista update la ultima varianta asa ca a fost realizat.
 15. automata, 8500 km cand am facut revizia, grosime placute fata 7 mm, spate 7.5 mm.