florin23i

Membri
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

florin23i last won the day on October 9 2019

florin23i had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About florin23i

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Ialomita
 • Model
  CX-5
 1. Vorbind de usa electrica a portbagajului, am facut-o (din joaca) sa se deschida doar pana la jumatate iar apoi nu mai stiam cum sa o fac sa se deschida din nou complet.. Dar m-am dumirit cum sta treaba din clipul de mai jos:
 2. Eu am luat-o pe 20 decembrie si a venit cu anvelope de vara. Din ce stiu si din ce m-am interesat, inclusiv la dealer, toate vin cu anvelope de vara, indiferent de anotimp.
 3. Trebuie sa fie frana de mana trasa si portierele deblocate ca sa poti deschide-inchide portbagajul din oricare din cele trei butoane. Asa am patit si eu, am ajuns in fata scolii sa las copilul, am pus luminile pe avarie cu motorul pornit, am deblocat usile si pana nu am tras frana de mana, nu m-a lasat sa deschid portbagajul.. se auzea doar bip bip..
 4. Sigur citeste indicatoarele de viteza. Am verificat asta de multe ori. Chiar si pe cele galbene de lucrari temporare.
 5. Semne de circulatie gen stop, cedeaza sau altele nu am vazut sa apara pe HUD, doar cand pornesti navigatia iti arata sageti si la ce distanta in km sa virezi.. Mai apare indicator limitare viteza de genul "80 WHEN WET"..
 6. Vad ca ai taiat din covorasul sofer ca sa se vada ornamentul metalic..
 7. Pentru inceput te poti uita cu lanterna pe sub torpedoul din dreapta si sa atingi elemente de pe-acolo ca sa vezi daca e ceva.. zic si eu.. asa am facut si am detectat un posibil zgomot..
 8. Am un sfat de achizitie pentru cei care isi fac configuratii in vederea cumpararii, este un amanunt care trece neobservat (stiu ca s-a discutat si in alt topic) : farurile ALH, adica cele cu led, inteligente, care se misca noaptea in functie de masinile din fata -sunt disponibile doar incepand de la nivelul Revolution. Un nivel mai jos, Takumi, nu are ALH, are doar HBC, adica stinge sau aprinde faza lunga si urmareste directia volanului, ele fiind tot cu led. Este un amanunt pe care nu l-am cunoscut la comandarea masinii si care, alaturi de sistemul Bose, poate ca m-ar fi convins sa nu iau Takumi ci sa iau Revolution. Nu spun asta pt ca sunt nemultumit ci doar ca sfat pt cei care vor sa isi comande..
 9. Exact, de acolo le-am luat.
 10. Cauta KVO AUTO PARTS livrat prin E..G
 11. Multumesc, intre timp mi-am gasit ce cautam. Este un set de 5 piese care se potrivesc bine si la care vad cateva avantaje: sunt tip tavita cu marginile inaltate, sunt dintr-un cauciuc moale, presul soferului acopera si zona stanga de repaus picior iar ca dimensiune sunt mai mari decat cele originale, au o arie de acoperire mai mare.
 12. Pentru mine cardul navi e folositor ca imi proiecteaza permanent in HUD limitarile de vitez─â pe care le citeste de pe strada dar le stie si din hartile proprii.
 13. Concluzia e ca unii au ALH iar altii au doar HBC cu AFS, in functie de nivelul de echipare.