Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

Titan1um

Membri
 • Content count

  545
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Titan1um last won the day on July 27

Titan1um had the most liked content!

Community Reputation

62 Excellent

About Titan1um

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

344 profile views
 1. Pai la RAR e banc dyno, se fac chiar si teste NEDC, nu dezmembreaza nimeni nimic.
 2. Oricum se vede cand le-am scris si csnd mi-au raspuns. Am mai avut un raspuns de la altii acum ceva timp, tot asa pe la peste 1000 si ceva de lei era costul, parca 1500 lei. Posibil sa fie asa cum ai spus @alex167 dar e si asa cum spune @liquidLR .
 3. Pot incerca sa fac rost de un loc pentru testarea la RAR pe bancul lor. E cineva dispus sa accepte testul dar si costul? Costul e cam piperat din ce am inteles, dar aparatura e de multe milioane de euro, calibrata la precizie maxima. Ca idee, asa ceva, in Europa, mai e in Polonia. Nu sunt simple jucarii.
 4. Zicea cineva de prowrap acum ceva timp pentru pus folie pe plasticele lucioase. Am atasat mai jos raspunsul lor. De banii aia schimb plasticele cu totu. Si am scris 0.5m². Nu vreau sa stiu cat ar fi pentru 1m².
 5. Acolo e Arian Vest, parte din Radacini Motors
 6. Eh, la ora aia da, altceva, si depinde si ce zona tranzitezi. Dar la ora de varf, exact cum ai spus in celalalt mesaj, mai mult stai decat mergi.
 7. 8km in 14 minute, in bucuresti, cand? Intreb ca vreau sa ma plimb si eu asa .
 8. Adevarul e ca avem si drumuri sa mergi cu peste 160 ca sa conteze in cat timp ajunge la 180 . Sau in cat timp atinge si cat are vmax..
 9. Oare l-au limitat de fiecare data ca sa iasa la consum cum trebuie?
 10. 5 minute si liniste totala? Adica? Si dupa alea 5 minute ai iesit la plimbare cu peste 25km/h? Cat timp?
 11. Ce imi place la el sunt reprizele si consumul instant la mers constant, iti arata cam ce poate masina.
 12. Sau cu o interfata OBD cu bluetooth. Dar e grele tehnologiile, cronometram asa la ce vedem in 2019 :)) . Si nu e singuru care face asta.
 13. Nici tipul de la turatii.ro nu e mai breaz. Uneori e prost informat sau vorbeste muuuulte minute despre un lucru si cam degeaba ca nu intelegi nimic, din contra, dezinformeaza. In orice masina ar fi, e imposibil sa nu aduca in discutie comparatia cu Kia..
 14. Referitor la touch, nu stiu de altele, dar si Renault a limitat funcționarea touch-ului. Adica poate fi folosit doar cu masina stand pe loc. In mers iti limiteaza functiile, poti folosi doar foarte putine functii spre deloc. Adica e acolo, dar limitat spre imposibil de folosit in mers. La M3 macar poti controla in orice moment, mai greu cu adresele in navigatie dar daca ai pasager, se poate ocupa el de asta. Cand iti dezactiveaza touch-ul, indiferent daca esti singur sau cu pasager, nu poti face nimic in mers gen sa cauti sa schimbi o setare, sa te uiti la ceva consumuri, chestii.
 15. Momentan nu am parfumat cu nimic si pot sa spun ca dupa cateva zile de cand am pus covorasele, a disparut mirosul. Primele zile iti stramba nasul O sa iau o conserva d-aia care are parfumul pus in ceva gen rumegus mai presat si o sa pun picaturi de uleiuri esentiale. A disparut singur mirosul. Le-am lasat direct in masina si s-a dus repede mirosul.