Titan1um

Super Mod
 • Content count

  3502
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Titan1um last won the day on November 19

Titan1um had the most liked content!

Community Reputation

487 Excellent

About Titan1um

 • Rank
  *****

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

2861 profile views
 1. @bpg2202 Apropo de frana de mana... eu as zice sa ne bucuram ca se cupleaza frana de mana automat si totusi nu ai de ce sa iti faci griji, nu mai ingheata cablurile mecanice ca la cele actionate manual / mecanic. Practic de la buton pana la etrier, ai fire electrice si ceva motoras pe etrier. Nu vreti sa stiti ce enervant e sa mergi cu masini de 100k+ € si sa cuplezi tu frana de mana . Si ma refer la modele noi. Din ce stiu oricum nu o poti dezactiva la noi decat temporar, gen pentru oprirea din acel moment, apoi se reactiveaza cuplarea automata la urmatoarea oprire. Dintre toate cele enumerate de tine, doar oglinzile le opresc de cand incepe frigul sa nu se mai plieze automat. Preventiv. Si apropo de acele probleme care au aparut la unii cu plierea sau deplierea totala sau partiala... chestia asta se intampla si la case mai mari... gen Audi ... A8, care nu e o masina chiar ieftina, Dar dupa o pliere manuala, si-a revenit. VW... Das auto Cat despre stergatoare, nu am de ce sa opresc stergatoarele in pozitia 'service' pentru ca parbrizul e incalzit fix in pozitia lor de odihna, jos. Aaa... nu mai stiu daca asta e doar de la varianta Plus in sus sau e si pe Standard. @closchkutza spune-mi ca glumesti la faza cu stergatoarele date jos si bagate in portbagaj
 2. Nu am testat, dar trebuie sa mearga folosit si doar CC normal. Simbolul la ACC are si masinuta, la CC e fara mașinuță.
 3. Nu am testat ultima versiune, dar pana acum nu am avut probleme.
 4. Esti cu update la zi?
 5. Ăăă... mda, corect, ca-s doar 8 la standard. Ma bad In cazul asta, da, poate fi folosit de pretențioși.
 6. Oups. My bad Dar pct 2. tot e valabil indiferent de sistem. Nu ceva foarte grav dar tot se schimba.
 7. Oho, e de mai bine de 1 an pe aliexpress Insa, e useless. 1. Mai ales pentru cei care avem BOSE, subwoofer-ul va lovi in ala. 2. Se strica acustica, dispare incinta.
 8. Da, pe plastice la orice masina se cam vad diferente.
 9. Mai bine sa nu te uiti, o sa te zgribulesti mai tare Si cand e foarte innorat se vede diferenta. Si nu doar la mine am vazut asta, ci si la altii. Mna, asta e.
 10. @Cryo Asa am zis si eu, zi cu soare, masina afara, a iesit perfect, in cazul meu bara fata. Sa nu te uiti la ea cand ploua ca te ia cu frezoane. In soare se vede perfecta culoarea, cand ploua iese la iveala realitatea
 11. Mhm, azot. Cu acelasi furtun cu care foloseste pistolul a folosit si manometrul ca sa iti faca presiunea, nu? Lux. Fix doar azot a bagat. Oricum, o presiune full azot corecta se face cu anvelopa vidata. In momentul jantării, deja ai o groaza de aer din atmosfera.
 12. Vezi ca sunt sub presiunea normala, o sa ai consum mare si uzura prematura pe extreme. Nu ai avut erori la alea de vara? Pune 2.5 sau 2.7 cu oameni si bagaje. Verifica eticheta. Sa iei in calcul ca daca bagi 2.5 dupa drum lung cand aerul din ele e cald, avand in vedere frigul de afara, o sa scada mult presiunea peste noapte. Ce crezi, prima montare a rotilor de iarna am facut-o la vulcanizare, cand a verificat un unchi cu dinamometrica, erau stranse la vreo 300Nm Om de 2m si 100kg abia abia a reusit sa le slabeasca sa le stranga la ~150Nm. De atunci am zis ca gata cu vulcanizarea, avand set separat de iarna, am luat un cric si o dinamometrica si mi le schimb singurel. Nu mai ai 75 ani? Dar cat ai? Practic la 75 de ani erai in floarea varstei
 13. Adica? Eu incalzesc in 5 min de trafic (undeva la 2-3km) un diesel 2.2 la 80°C. Dupa inca 1-2 km ( nu am stat cu ochii in bord sa verific exact momentul) ajunge la temperatura optima. Vorbesc cu sefu sa iti faca un discount sa o cumperi? ca si asa e in plan sa o schimbam Gradatia la mertz, 40 - 80 - 120 si cand ajunge la temperatura optima, sta vreo 2 leduri aprinse dupa 80. Why mercedes? Daca motoarele au temperatura optima de funcționare la 90, de ce fac injinerii aia gradatie la 80 cazul mertz si stau 1-2 leduri aprinse in plus peste jumatatea gradatiei sau in cazul nostru, 100 si acul sta putin sub gradatia aia. De ce nu se mai fac cu gradatia de 90 sa stea acul fix acolo?
 14. Doar la HB. La sedan e sus pe tabla din spatele banchetei.
 15. Situatia e nasoala peste tot. La un brand nemtesc, scump, nu dau nume, cine are bani de masina de aproape 200k euro, putea avea discount 25 pana la 40% pana anul asta. De la 130k la 80k fara tva, masina configurata dupa bunul plac. Nu al meu Acum recent abia a obținut 25%. De la anu a zis ca ciuciu discount. Zicea tata ca un prieten de-al lui a luat Sandero pentru fata lui, 14k euro.