Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

DanielC

Membri
 • Content count

  84
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DanielC last won the day on April 11

DanielC had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About DanielC

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Cluj
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

180 profile views
 1. Și la mine se auzea în anumite condiții (nu tot timpul) și ziceau alții că și la ei se aude. La reprezentanță au zis că trebuie să de-a jos tot bordul. Am zis pas. Zic că se auzea pt că de când am trecut la roțile de iarnă (pe 16") nu se mai aude nimic.
 2. Nu am ieșit la plimbare. Am mers acasă. Și peste 25km/h dar și bară la bară. Am zis 5 minute pt că atât a stat mașina oprită până au băgat azot după ce au schimbat roțile. Poate am exagerat cu 5 minute dar în orice caz au fost sub 10 minute (montat roți, strânse la cuplu, băgat azot deodată în toate roțile - au lucrat 2 persoane).
 3. Așadar pt cei care mai au dubii în legătură cu senzorii de presiune azi am pus roțile de iarnă. Este exact cum a zis dealerul. Nicio sincronizare, înregistrare și nimic altceva. Am făcut exact cum scrie în carte, doar că nu am așteptat 15 minute, am așteptat vreo 5 minute și liniște totală. Mașina a recunoscut senzorii din prima și arată presiunea corect. Exact presiunea de la manometru.
 4. Scuze! 100 Ron pentru 6 luni (am confundat chitanțele pentru serviciile oferite de ei). Oricum un preț convenabil zic eu.
 5. 1. În Bucureștiu ăla cât este de mare nu găsești o firmă care oferă și depozitare? Îți sugerez Sigemo. Eu în Cluj la ei las roțile. 30 Ron pe 6 luni. Practic gratis.
 6. Grozav prieten. După ce faci protecția ceramică trage tu niște zgârieturi cu cheia și apoi pune-l pe el să de-a cu cârpă și apă caldă. Dacă ies zgârieturile să ne anunți și pe noi (glumesc bineînțeles). Toate prostiile astea cu folii, acoperiri, bla bla sunt doar motive să vă ia banii. Dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Apropo, referitor la suprafețele cu piano black, dacă se zgârie nu mai bine le înlocuiți decât să puneți niște rahaturi de folii? P.S. - la mine după aproape 3 luni tot ce este piano arată impecabil. Doar nu dau cu șmirghelul pe ele.
 7. Salut, La mine nu scârțâie nimic. Mașina fabricată în 28 Mai.
 8. Rezultă că era o mașină comandată de ei dacă era pe drum... Dacă nu era pe drum... și mergeai să o comanzi și așteptai 4 luni cum au așteptat alții nu primeai mai mult de 5% (de la aspectul acesta a pornit discuția, nu că ce bun negociator este unul sau altul când ia o mașină din sală). Și cu acestea zise, eu unul am terminat cu polemica.
 9. Prima postare a colegului PiluOvidiu a fost pe 13 septembrie când a deschis un topic nou in care scria că vrea să cumpere noua M3 și se interesa de probleme bla bla...bla. Acum pe 30 septembrie ne zice ce a luat și ce a negociat. Dar nu zice că sunt mașini de showroom, dar se înțelege ("una alba și una gri"). Discuția a pornit de la o mașină pe comandă și nu una de showroom. La una pe comandă nu obții mai mult de 5% oricât de buni negociatori v-ați da.
 10. Nu știu unde ai obținut tu 8% pentru noua M3. Eu pt M3, G122, Plus, AT, Red Soul, comandata la sfârșitul lui martie, la prețul de listă de atunci de 24380E am primit 855E reducere (3.5%) la Autosincron Cluj. Și ăștia de la Autosincron la data respectivă dădeau printre cele mai mari reduceri. 8% ar fi însemnat 1950E. Nu cred că vreun dealer Mazda dă o asemenea reducere pt un model nou.
 11. De ce nu mergi la o firmă de înmatriculări? Pt 30 de lei îți fac ei toată treaba.
 12. Se poate plăti și cu cardul o sumă așa mare. Cel puțin la ING se poate.
 13. La peste 20000 de euro cât este această Mazdă, eu zic că nu mai contează încă 144 euro cât sunt acei senzori.