Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

DanielC

Membri
 • Content count

  90
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

DanielC last won the day on April 11 2019

DanielC had the most liked content!

Community Reputation

27 Excellent

About DanielC

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Cluj
 • Model
  3

Recent Profile Visitors

220 profile views
 1. Se pare că în RO există persoane care nu au nevoie de climă. Când este rece au nevoie doar de volan și scaune încălzite și, probabil, când este cald au nevoie doar de volan și scaune răcite (probabil cu freon) și în consecință colegii de mai sus semnalează false probleme. Întrebarea mea de mai sus rămâne - de ce ai avea nevoie mai mult de 10 minute de volan încălzit? Chiar așa gheață bocnă să-ți fie mâinile după 10 minute? Și un sfat (nu de la mine, de la medici) - la bărbați încălzirea dosului în exces nu face bine la koa.e (cu scaunul). Pe treapta 2 după câteva minute te arde la kour.
 2. Logica este că după 10 minute este deja cald în mașină. Pentru ce vă mai trebuie după aceea volan încălzit?
 3. Păi nu zice clar la început că este vorba de 60 de bucăți? Acolo sunt 60 de vinuri. După dată s-ar încadra zeci de mii de bucăți. Bine nu în RO.
 4. Când o închizi, totuși, nu dorești să facă ca trenu' ? Asta ca să fi sigur că ai închis-o.
 5. Am picat pe pe spate la câte oferă folia aia de numai 0,2mm. Auzi ce bagă ăia din top, protejează elicea de la elicopter, bla, bla, bla... pt cine botu'. Eu zic că mai bine îți luai un set de plastice pt interior de la Mazda și ălea cu siguranță erau ce trebuie.
 6. Și la mine se auzea în anumite condiții (nu tot timpul) și ziceau alții că și la ei se aude. La reprezentanță au zis că trebuie să de-a jos tot bordul. Am zis pas. Zic că se auzea pt că de când am trecut la roțile de iarnă (pe 16") nu se mai aude nimic.
 7. Nu am ieșit la plimbare. Am mers acasă. Și peste 25km/h dar și bară la bară. Am zis 5 minute pt că atât a stat mașina oprită până au băgat azot după ce au schimbat roțile. Poate am exagerat cu 5 minute dar în orice caz au fost sub 10 minute (montat roți, strânse la cuplu, băgat azot deodată în toate roțile - au lucrat 2 persoane).
 8. Așadar pt cei care mai au dubii în legătură cu senzorii de presiune azi am pus roțile de iarnă. Este exact cum a zis dealerul. Nicio sincronizare, înregistrare și nimic altceva. Am făcut exact cum scrie în carte, doar că nu am așteptat 15 minute, am așteptat vreo 5 minute și liniște totală. Mașina a recunoscut senzorii din prima și arată presiunea corect. Exact presiunea de la manometru.
 9. Scuze! 100 Ron pentru 6 luni (am confundat chitanțele pentru serviciile oferite de ei). Oricum un preț convenabil zic eu.
 10. 1. În Bucureștiu ăla cât este de mare nu găsești o firmă care oferă și depozitare? Îți sugerez Sigemo. Eu în Cluj la ei las roțile. 30 Ron pe 6 luni. Practic gratis.
 11. Grozav prieten. După ce faci protecția ceramică trage tu niște zgârieturi cu cheia și apoi pune-l pe el să de-a cu cârpă și apă caldă. Dacă ies zgârieturile să ne anunți și pe noi (glumesc bineînțeles). Toate prostiile astea cu folii, acoperiri, bla bla sunt doar motive să vă ia banii. Dar fiecare face ce vrea cu banii lui. Apropo, referitor la suprafețele cu piano black, dacă se zgârie nu mai bine le înlocuiți decât să puneți niște rahaturi de folii? P.S. - la mine după aproape 3 luni tot ce este piano arată impecabil. Doar nu dau cu șmirghelul pe ele.
 12. Salut, La mine nu scârțâie nimic. Mașina fabricată în 28 Mai.
 13. Rezultă că era o mașină comandată de ei dacă era pe drum... Dacă nu era pe drum... și mergeai să o comanzi și așteptai 4 luni cum au așteptat alții nu primeai mai mult de 5% (de la aspectul acesta a pornit discuția, nu că ce bun negociator este unul sau altul când ia o mașină din sală). Și cu acestea zise, eu unul am terminat cu polemica.
 14. Prima postare a colegului PiluOvidiu a fost pe 13 septembrie când a deschis un topic nou in care scria că vrea să cumpere noua M3 și se interesa de probleme bla bla...bla. Acum pe 30 septembrie ne zice ce a luat și ce a negociat. Dar nu zice că sunt mașini de showroom, dar se înțelege ("una alba și una gri"). Discuția a pornit de la o mașină pe comandă și nu una de showroom. La una pe comandă nu obții mai mult de 5% oricât de buni negociatori v-ați da.
 15. Nu știu unde ai obținut tu 8% pentru noua M3. Eu pt M3, G122, Plus, AT, Red Soul, comandata la sfârșitul lui martie, la prețul de listă de atunci de 24380E am primit 855E reducere (3.5%) la Autosincron Cluj. Și ăștia de la Autosincron la data respectivă dădeau printre cele mai mari reduceri. 8% ar fi însemnat 1950E. Nu cred că vreun dealer Mazda dă o asemenea reducere pt un model nou.