pauliasi

Membri
 • Content count

  245
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

pauliasi last won the day on December 8 2019

pauliasi had the most liked content!

Community Reputation

31 Excellent

About pauliasi

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Iasi
 • Model
  CX-5

Recent Profile Visitors

637 profile views
 1. Nu este pentru Europa, dar îmbunătățirile nu suna rau deloc!!
 2. Da, mare ciudățenie si cu interventia asta. Ma deranjează si pe mine un pic, recunosc, dar, sincer sa fiu, la drumuri lungi, noaptea, nu as elimina facilitatea asta
 3. Buna seara, bine v-am regăsit si La multi ani pentru 2020! Nu am mai scris de ceva vreme in jurnal, nu pentru ca nu as mai fi avut ce scrie ci mai degrabă caci am asteptat sa fac un drum mai lung cu masinuta. Daca in aproximativ 4 luni am facut 2000 de kilometri, in ultima săptămână am mers cu ea aproximativ 1500 km (un drum pana la București și inapoi si o iesire in nordul Moldovei). Am plecat noaptea spre București, asa ca am putut sa ma bucur de controlul automat al fazei lungi. Chiar este util si sistemul raspunde destul de repede. Poziția in scaun, tinuta de drum, insonorizarea sunt alte cateva puncte cu care Mazda trece in fața altor masini. Sistemul 4x4 l-am testat de vreo doua ori, anul trecut, într-un scurt off-rod la pescuit. A facut fata cu brio la urcarea unui deal cu noroi. Altădată parca as ocoli zona aceea, sa nu mai chinui masinuta. Consumul, o alta surpriză plăcută, zic eu, a scazut undeva la 7.5L/100 km, in aproximativ 1500 km, in mare parte facuti in afara orasului. In rest, ce as mai putea spune? Cati mai multi kilometri fara probleme tuturor colegilor de forum si un an cu sanatate si bucurii!
 4. Felicitări pentru alegere și cati mai multi kilometri fara incidente, alături de cei dragi!
 5. Multumesc!
 6. Felicitări si sa te bucuri de ea alături de familie și de cei dragi cat mai mult timp! Frumoasa culoare! Craciun fericit cu sanatate si binecuvantari!
 7. Recitind topicul tau, nu pot sa nu zâmbesc Si eu descopar cate ceva nou aproape de fiecare dată când merg cu masinuta. Sa te bucuri de ea alături de familie și de cei dragi tie cat mai mult timp! Sărbători fericite!
 8. Trist ce se întâmplă! Sincer imi pare rau sa aud asa ceva... Foarte, foarte multe păreri negative despre Casa Auto. Sper sa nu am vreodată probleme si sa ajung acolo... Oare de ce se comportă asa? Cred ca stim cu totii raspunsul: pentru ca au prea multi clienti si, probabil, conteaza masinile de la ML in sus Sarbatori cu liniste si bucurii!
 9. Multumesc! Nu e mare diferenta... @cls75, felicitări pentru alegere și sa te bucuri de ea alături de cei dragi!
 10. Iar diferența de pret care ar fi?
 11. Am inteles, multumesc! Din ce am citit, au fost ceva probleme si la motoarele de 1.5L si la motoarele de 1.6L la CRV. As fi mers pe motorul aspirat de la CRV hybrid, dar pretul era mult prea mare. RAV4 au motoare cu turbina. Pana la urma am avut de optat intre OUTLANDER si CX-5 si ma bucur de alegerea facuta, CX-5-ul fiind o masina buna, chiar peste asteptarile mele, deocamdata!
 12. Salutare! Ai reusit, cumva, sa testezi si motorul de 2 litri de pe CRV-ul hybrid?
 13. Pana la urma ne-am intalnit. Faini colegii de forum, ma bucur ca v-am cunoscut. Va salut din nou si pe aceasta cale!
 14. Deci? Pe unde v-ati ascuns? Ma uit la poze, dar nu gasesc nicio masina cu numerele respective
 15. Bine, multumesc!