Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

George91

Membri
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About George91

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Lumea larga
 • Model
  3
 1. Un review util in limba germana :
 2. Salutare, mulțumesc pentru răspunsurile legate de subiectul cu funcția keyless. Fără să fac reclamă puteți să vă dați pararea legată de acest sistem de alarmă ? https://www.pandoracaralarms.co.uk/mini-bt-x1000-car-alarm Credeți că poate să oprească acel mini bluetooth tag partea cu deschiderea mașinii ? Spune că este un semnal codat pe 128 biți și poate fi spart mai greu. Practic sa fie o dublă securizare a mașinii. Am văzut că acest sistem de alarmă se comercializează și la noi. http://max-alarme.ro/magazin/alarme-auto/pandora-mini-alarma-auto-cu-can-pe-cheie-si-conexiune-bluetoothcu-tag/ Mulțumesc pentru eventuale păreri.
 3. Mie mi se pare o prostie sa nu pot sa dezactivez acest sistem la fel cum poti la cele ADAS (LWD , Blind Spot, etc...) Eu consider ca este o chestie de siguranta foarte importanta si din pacate un sistem foarte vulnerabil cu multe bube ... . Plus ca fiecare producator auto ofera optiunea sa inchizi/ deschizi masina din butonul de pe cheie.
 4. Salutare,! aveti idee daca se poate dezactiva sistemul de Keyless Entry ( Configuratia Plus ) . Nu ma incanta ideea sa nu mai gasesc masina in parcare https://www.planinsurance.co.uk/blog/keyless-vehicles-risks/