HoTSaucE1002

Membri
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About HoTSaucE1002

 • Rank
  Junior
 1. Referitor la subiectul asta, am gasit pe "adesa.eu" una la licitatie.Stock, din 2011, dar cu 180k km la 6500 eur cu toate taxele platite. In km astia ma gandesc ca ar trebui sa ma astept la niste investitii.
 2. Am inteles Legat de mersul in oras, primele 2 luni probabil voi avea apucaturi de 17-20/100km.Benzina doar premium, planuiesc sa o tratez cat de bine se poate. Stiu ca ii un subiect tabu in cazul masinilor sport, intreb doar: - consum aprox pentru mers urban, preponderent cuminte cu mici scapari de pedala ? - dar pentru regim mixt si autostrada?
 3. Salut! Doresc achizitionarea unei jucarii din astea, si as avea cateva intrebari. Care sunt defectele motorului 2.3 DISI? Am inteles ca in cazul motoarelor neintretinute corespunzator se defecteaza turbinele, mai erau ceva problemele la distributia pe lant si valve.Corectati-ma va rog daca gresesc sau vorbesc prostii. La ce km sa ma orientez? Majoritatea celor care sunt cat de cat decente nu au mai putin de 130-140k.La ce investitii ar trebui sa ma astept in acest interval? De consum nu are rost sa aduc vorba, stiu ca este o masina sportiva si imi asum acest lucru (naveta lucru-acasa este de aprox 10km, trafic moderat din fericire). In principal se pune problema achizitionarii acestui model de "distractie" sau varianta Mazda 6 (2016) 2.2 Diesel, insa nu ii vad rostul doar sa o infund aiurea prin oras si sa imi fac de lucru. Ma intereseaza daca sunt lucruri pe care ar trebui sa le cunosc si imi scapa...nu stiu, de exemplu kit de distributie, consumabile, asigurare, etc. Impozitul din ce am inteles este undeva in jurul a 1000 lei. Multumesc pentru timpul acordat!