Mazda CX5 - Jinba Ittai - Just like the symbiotic relationship developed over time by a horse and rider

TudorAdrian

Membri
 • Content count

  121
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TudorAdrian last won the day on August 31

TudorAdrian had the most liked content!

Community Reputation

22 Excellent

About TudorAdrian

 • Rank
  *
 • Birthday 07/05/88

Profile Information

 • Locatie
  Cluj
 • Model
  /

Recent Profile Visitors

104 profile views
 1. Mie, personal, nu prea-mi place cum arata chestiile astea pe CX-30. Treaba cu portbagajul pare misto dar restul ... nu stiu, parca is genu de chestii ce-ar arata bine pe ceva mai mare / inalt.
 2. Poate via GVC Plus, cine stie? Mi s-a parut interesanta treaba asta cand am citit azi dimineata; poate mai apar ceva detalii pe parcurs.
 3. "Off Road Traction Assist" se pare c-ar fi ceva feature nou pentru variantele AWD al CX30: http://k-honblog.com/archives/30343580.html
 4. Bune slide-urile cu AWD-ul + GVC. Lamureste putin cateva intrebari care le aveam si eu asupra modului in care cupleaza / intervine in diverse situatii. De SkyX inline 6 citisem zvonuri dar si pe Diesel? Asta o sa fie destul de exotic & interesant.
 5. @Codrin buna recenzie, multumim! Treaba cu cuplul si plaja de turatii e super pentru SkyX & consumu (WLTP) pare foarte ok pentru o benzinara de talia asta.
 6. Asa-i cu SkyX-ul: au deja lot comandat sa vina in octombrie totusi. Cand vb. cu cei de la Autosincron despre Rabla mi-au transmis ca aveau un SykX CX30 care vine in Octombrie, disponibil pentru vanzare (CX-30/X180/AWD/AT/GT Plus SAFETY/SOUND/LUXURY Rosu Soul Crystal).
 7. As zice c-au inceput. Cei de la ATP imi ziceau, cand vorbeam cu ei, ca aveau prin iulie precomenzi pentru CX30 G122. Sambata am vazut un CX30 polymetal gray in Cluj (Buna-Ziua) parcat la LIDL cu numere rosii. Sigur sunt - adineaori am vazut unu pus pe Club Mazda pe facebook cu numere rosii de Bucuresti. Nu stiu daca avem totusi proprietari pe acest forum - inca (sau daca sunt, tac chitic).
 8. Pe drum uscat, fara pierderi de aderenta, trage doar fata. In conditii cand aderenta se pierde (plus masuratorile unei suite intregi de senzori), intra si spatele. Este un video destul de lung pe tema asta (Mazda AWD pe Youtube) cat si ceva teste pentru AWD (gen cele de la CarQuestion cu diagonal test).
 9. Cred ca trebuie sa asteptam sa iasa recenziile cumsecade pt SkyX. Din ce am vazut eu, toate testele au fost pe distante scurte. Ca si consum, cand ai persoane care doresc sa vada ce poate motoru, nu cred ca sunt cele mai relevante. Cat despre putere, cuplu eu cred ca ma descurc cu ce cuplu are X-ul mai ales pe plaja de ture pe care il ofera + cutie manuala ... nu cred ca o sa fie chiar asa de greu sa faci depasiri cu ea. Cred ca in momentul in care ajung oficial in RO o sa putem pune punctu pe I cumsecade. Si eu sunt foarte curios cum misca produsul final.
 10. Cred ca numai daca le pui una langa cealalta reusesti sa-ti dai seama. In una din recenziile video ziceau de "fast corners" deci probabil la viraje stramte cu viteza mare nu e asa de infipta-n drum cu e o masina cu un centru de greutate mai jos (ceea ce-as zice eu c-ar fi de asteptat de la o masinuta mai cocotata).
 11. https://piataauto.md/Teste-drive/2019/Mazda-CX-30/?fbclid=IwAR2C2Cy4N9YGnX4FycYbB3EI04klCI2Dv4Srb4sDIYis8Y7GQYHxhL7OUjc
 12. Destul de bun review-ul. Se pare ca X-ul tine binisor la consum & faza cu cuplul e exact la ce speram. Astept un review doar cu SkyX-ul sa vedem cum se comporta testat pe o distanta / perioada mai marisoara.
 13. Din ce zicea @koz inca nu s-a gasit solutia finala pentru Stage1 la G122. Poate s-a schimbat ceva intre timp dar nu am vazut nici un post in sensul asta.
 14. Cam da. Aceeasi chestie e si la noi vs. Olanda, Franta etc. Preturile par sa fie ajustate in functie de puterea (medie??) de cumparare sau ceva asemanator. Ce-i intr-adevar curios e ca MD nici nu e membru UE.