cossoft

Fondatori
 • Content count

  382
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About cossoft

 • Rank
  *
 • Birthday 03/21/85

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-3

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.clubmazda.ro

Recent Profile Visitors

2885 profile views
 1. Cossoft,buna seara !De ce nu pot intra pe forum ?Sunt banat sau care este motivul?merci anticipat

 2. Poti intreba prietenul electronist daca vrea sa incerce sa repare un sistem bose? Contra cost binenteles.
 3. Ati rezolvar problema cu sunetul? Eu inca merg fara sunet
 4. Salut, Ma apropii de 100K km si se pare ca am aceeasi problema, dupa cateva minute (2, 15, 50) de la plecare, se intrerupe sistemul audio, nu se mai aude nimic. Ati gasit vreo rezolvare omeneasca? Alta decat a investi cateva sute de euro intr-un amplificator sh care ar putea ajunge la aceeasi problema? Multumesc,
 5. cat de bine se vad SMD-urile de 30 led-uri ziua? comparabil cu day-light pe care le au alte marci?
 6. Sunt interesat sa inchiriez un MX5 pentru 1-2 zile, sa vad daca ma "prinde" Stiti cumva de unde pot inchiria? Multumesc, Cosmin
 7. Salut. Pe autonovo.ro poti compara cele 2 modele pana la cele mai detaliate dotari: www.autonovo.ro/compara_masini.html Eu as alege 3-ul (de altfel am si avut 3 si mi-a placut foarte mult) Am condus si 2 si am ramas placut impresionat de tinuta de drum, insa 3-ul e mai mare si ofera mai multe avantaje (un plus pentru spatiu, stabilitate, siguranta, confort, pozitie la volan)
 8. cat a costat si cat a durat?
 9. te-ai inselat http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/ ... -auto.html
 10. Cu mai putin decat iti inchipui. Dar oricum, iti dai seama ca un litru de benzina este un litru de benzina, acolo si aici. Influenta salariilor asupra costului nu e atat de mare. Prin 2006 era 1300 eur/luna (salariul mediu ). Acum poate 1800 - 2000 euro ceea ce inseamna de peste 10 ori mai mare decat a nostru. Nu?
 11. Pe mine m-au enervat foarte tare ca atunci cand sarea pretul barilului in sus ei, cel tarziu in 3 zile, mareau pretul carburantului? cand, de fapt, petrolul pentru obtinerea carburantului respectiv fusese cumparat cu cel putin 3 luni in urma? Acum intr-adevar accizele sunt calculate la un curs mult mai mare (3.73 fata de 3.35), USD s-a apreciat fata de leu cu peste 30% dar tot consider ca isi pastreaza marje foarte mari!
 12. Cheltuieli de judecata (avocat): 1.000 lei, taxa de timbru: 50 lei. Procesul a durat din februarie 2008 pana in octombrie 2008 (inclusiv recursul), iar banii mi-au fost virati in cont la sfarsitul lunii ianuarie. Taxa am platit 5.735 lei si am primit 7.370 lei (taxa+cheltuieli+dobanda) Multumesc mult pentru informatii. Inainte sa platesti taxa ai cerut din partea politiei un raspuns scris cum ca nu iti inmatriculeaza masina fara plata acelei taxe?
 13. Cat au fost cheltuielile de judecata? Cat a durat procesul? In cat timp dupa terminarea procesului ai primit banii? Diferenta o primeam cu o simpla cerere. Justitia a hotarat ca in momentul platii taxa era ilegala si ca trebuie sa-mi returneze banii platiti pe taxa.
 14. A young man asks his granny: -Have you seen my pills, the ones i left on the table? They were labeled "escstay"... Granny: -Fuck the pills man.. Did you seen the dragon in the kitchen?