BogdannS

Membri
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About BogdannS

 • Rank
  *

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  CX-30
 1. Căutați mai bine...jante de tabla cu anvelope nexen și senzori originali, în jurul a 2900. Suma de 4000 de lei cu jante de tabla și anvelope Goodyear este super umflata.
 2. În 60-70% din cazuri am mers pe 95 de la Petrom, restul mol 95 sau cât e. Acum o săptămână, am băgat mol 100, efect placebo sau chiar alta treaba. La consum la fel, am simțit o diferență la cum trage motorul (g122). Mai testez, chiar mi-a plăcut cum se mișcă.
 3. Tot piele, mai fun puțin...
 4. De la ce reprezentanta ai oferta asta?
 5. Și la mine e la fel, pe modelul cx 30, în stânga mai lent. În schimb am alta problema, gura de ventilație din stânga volanului scoate aer și atunci când mut doar picioare sau parbriz, etc... Probabil ceva nu se inchide când comut între ele.
 6. Nu râde, ca razi degeaba . Da, se simte și se simte de la sistemul stergatoarelor (motoraș, angrenaje probabil). Nu e o problema, însă, le-a cam scăpat acest detaliu. Eu am cx-30, nu știu dacă e la fel și la celelalte modele.
 7. Probabil ai avut un consum mai mic. Și eu ma tot lovesc de asta...am facut plinul având un range de 480 km, am plecat cu mașina la un drum mai lung și range-ul a început sa crească la 540 sau ceva de genul. Probabil inițial îți arată range pe ultimul consum, când mașina consuma mai puțin recalculează. Eu asa vad lucrurile, acum dacă ma înșel...
 8. Exact la același pupitru înalt unele lucruri s-au rezolvat pe genunchi și la mine. Am sesizat ca un ornament piano exterior s-a dezlipit (aproape desfăcut), știind ca plec la drum mai lung am sunat la ei, nu prea îmi doream sa rămân fără el. Concluzia "cineva a tras de el" și poate găsesc alt dealer ca ei sunt super full. Și am mai avut chestii de genul...cu scârțâitul la volan, el voia sa ma convingă ca este de la radio. Când merg la revizie, am o lista lunga...de data asta vreau o rezolvare clara, nu pe genunchi.
 9. Si eu parte de acel țăcănit, ideea este ca l-am sesizat de curând. Nu îmi dau seama dacă asa face mereu sau are doar anumite perioade. O sa ii întreb când ajung la revizie. G122, mt.
 10. Scrie în descriere...pe barba ta.
 11. Eu am avut parte de un scârțâit câteva zile la rand...am fost pentru constatare și bineinteles ca nu a mai facut. Acum nu mai face, însă am senzația ca volanul se mișcă mai greut ca înainte. O sa merg la ei când am timp sa probez pe o alta mașina de-a lor, poate doar mi se pare. VID_20210218_113936.mp4
 12. @easy_do nu știu dacă am înțeles bine ce cauți...eu am asa ceva. https://www.bebebliss.ro/protectie-scaun-auto-pentru-bancheta-olmitos-ideal-pentru-scaunele-rear-facing-prelungit.html Acoperă toată partea unde sta scaunul, ai și ceva poze sa te lămurești mai bine.
 13. Eu am motorul pe cx-30, m-am obișnuit repede cu el având în vedere ca veneam după un turbo diesel de 110 cp. Se descurca în depășiri, nu am avut emoții niciodată. Ce îmi place cel mai mult, faptul ca este foarte relaxant, te îmbie sa conduci relaxat și sa nu te grăbești (exact ce trebuie pentru o familie). Bafta la alegere!
 14. Normal ca nu merita, pentru 200 de lei sau 500 gândește-te cât timp pierzi, automat și bani. La fel am gândit și eu anul trecut, pana la urma am luat de la dealer și am stat liniștit...mare economie nu faci. Nu mai cita mesajul anterior
 15. Se referea și la sticla, am scris mai sus ca mi-au schimbat sticla...degeaba "aceeasi Marie cu alta pălărie" :))) Problem solved doar la unii...