DavidAnton

Membri
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DavidAnton

 • Rank
  Junior

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 • Model
  3
 1. Update la situatia descrisa aici. Pe 13 ianuarie am luat masina inapoi, culoarea a iesit foarte bine. Pentru mine oamenii au lucrat bine. Din pacate daca aveti ghinionul sa aveti nevoie de piese in plus fata de ce va trece asiguratorul in asigurare va puteti intinde pana pe la 2 luni cu reparatia. O problema importanta mai ales daca nu se poate circula cu masina in acest timp. Am avut si o surpriza placuta - cel care a facut receptia masinii - Ion Alin - a observat ca am capota ciobita (masina avea 6 luni) si mi-a zis ca imi poate face un dosar sa o revopseasca pe garantie. Am facut acest lucru si in prima saptamana din februarie am dus-o la vopsit si a fost gata..... A DOUA ZI. Un mare plus aici! (poate mai aveti aceasta problema).
 2. Eu nu am mai avut la mazda nicio interventie, masina este noua 4000 de km luata in iunie. Cei 5-6 oameni pe care i-am intrebat cu interventii in service pe rca dupa tamponari in trafic mi-au zis ca le ei a durat 2-3 saptamani (chiar cu tot cu acceptul de la asigurator dar asta e alta poveste). Normal ca mi se pare foarte mult ca timp intervalul de 2 luni (dintre care in jur de 2 saptamani masina pe bara in service) pentru a repara ce se vede in poze. De asta am si postat aici pentru a incerca sa inteleg daca este ceva normal sau pe undeva este ceva in neregula.
 3. Salutare, Va cer o parere in legatura cu experienta mea Mazda BDT pt ca ma simt luat de fraier dupa ultimul telefon. Am patit dauna RCA din poze la inceputul lunii noiembrie. Multa umblatura cu Omniasiagul dar pana la urma am primit acceptul in service. Cei de la mazda cerut o reconstatare dupa ce au vazut masina pentru ca nu era un plastic trecut si pe 27 noiembrie am primit ok si cu reconstatarea si s-au comandat piesele - timp estimat 2 saptamani. Pe 10 decembrie sunt sunat ca au venit piesele si sa duc masina in service luni pe 14 decembrie. O duc frumos si mi se spune ca fara alte probleme ar trebui sa fie gata vineri. Pe 16 sunt sunat ca au dezmembrat-o si ca trebuie schimbate si bara fata si farul pentru ca au niste clame rupte. Seara isi da ok-ul si asiguratorul. Astazi sunt sunat ca farul nu este in stoc in Austria si trebuie comandat din Japonia. Nu imi poate oferi un timp estimativ de livare ("poate sa ia si o luna") asa ca o sa imi asambleze masina sa mai merg cu ea o luna sau pana cand o sa vina farul din Japonia. In concluzie o sa dureze pentru ce se vede in poze in jur de 2 luni pana imi vad masina reparata (timp scurs de pe 27 noiembrie de cand asiguratorul nu mai este implicat). Absurd de lung sau nu ? Nu trebuia desfacuta de la inceput de cand aveam acceptul ? Ma gandesc ca frecvent iti mai trebuie cate ceva de comandat. Daca atat dureaza la orice interventie service incep sa regret alegerea Mazda.
 4. Salutare, Caut sa iau un set de roti de iarna pe 16 negre cu anvelope Bridgestone (am vazut ca lauda cineva mai sus aderanta pe asfalt umed). De la dealer (BDT) am primit si eu aceeasi oferta cu 4810 setul complet + montaj. Am gasit aceleasi jante si anvelope la radacini 4315 setul. Acum nu stiu cat ar trebui sa dau pe montaj si daca trebuie facuta si inregistrarea senzorilor. Daca trebuie sa le fac pe amandoua am vazut ca la autosoft ar duce aproximativ 300 lei. A obtinut cineva vreun discount de la dealer ? Daca stiu ca as putea obtine un discount as lua clar de la dealer. Ofera si hotel de anvelope bdt ?